• Hivatalosan is bemutatkozott a Shadow Complex Remastered
  • Szebb grafika és kibővített játékmenet
  • Megjelenés 2016-ban PC-re, PS4-re és Xbox One-ra
  • December 31-ig PC-re mindenki ingyen töltheti le a játékot

A héten megszimatoltuk azt, hogy felújított változatban újra megjelenik a 2009-es Shadow Complex, megszépített grafikával és kibővített játékmenettel. Előbbi élesebb textúrákat és jobb fényeffekteket jelent, míg utóbbi új közelharci mozdulatokban és kihívásokban mutatkozik meg, illetve új achievementek is érkeznek.

Az Epic Games ma hajnalban, a The Game Awards során jelentette be hivatalosan is az újrakiadást, s noha ennek ténye nem volt meglepetés, ahogy az sem, hogy PC mellett 2016-ban PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, az már igen, hogy

PC-re ingyen megkapjuk a Shadow Complex Remasteredet.

Igen, jól olvastátok, ingyen tiéd lehet a játék. Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a hivatalos oldalra, ott bejelentkezni az Epic Games profilodba (ha még nincs, hozz egyet létre), majd a letöltés gombra kattintva elindul az Epic saját kliensének letöltése. Ezt telepítsd, majd indítás után a főoldalon kattints a játék képére, és telepítsd. Ennyi az egész.

Az ajánlat december 31-ig szól, és nem is baj, hogy ennyi időnk van, a bejelentés után ugyanis mindenki megrohanta a szervereket, amik aztán moccanni sem bírtak, bár most már úgy tűnik, elhárult a zavar.

Ha mindent tudni akarsz a The Game Awards kapcsán, akkor olvasd el az összefoglalónkat, ahol számos más bejelentést is láthatsz.