Manveer Heir ugyanis azt találta ki, hogy azok, akik betartják az általa felállított szabályokat, visszakapják a játékuk árát, a szabályok pedig eléggé egyszerűek: Twitteren kövesd Heirt, csak egy játékot vehetsz fejenként, tartsd meg a blokkot, vagy bármit, ami bizonyíték arra, hogy valóan megvetted a játékot, a harmadik kitétel pedig az, hogy a játéknak az eladások tekintetében meg kell előznie az új Maddent augusztusban.

Érdemes tudni, hogy a Madden 10 Észak-Amerikában négy, Ausztráliában öt, Európában pedig hét napos előnnyel indul Blazkowicz legújabb kalandjához képest, ám a győzelem nem lehetetlen a megfelelő marketinggel, nem is ez a baj, hanem hogy ha mindenki betartja a feltételeket, Heirnek piszkosul sokat kell fizetnie, ráadásul saját zsebből.

Jelenleg 1352 követője van, ami azt jelenti, hogy 81.120 dollárt kell fizetnie, ha mindenki betartja a szabályokat, de ez valószínűleg nem fog megtörténni, inkább az lehetséges, hogy érkezik egy új kitétel, ami meghatározza, hány embernek fog fizetni a tervező, ám ettől eltekintve ez egy nagy jó kis marketingfogás.

Más. Múlt héten kiszivárgott a Wolfsteinen multiplayer szekciójának egy korai verziója, ez pedig termesztésen nem tetszett az Activisionnek és az id Software-nek. A közleményükben ki is jelentették, hogy aki a játék hivatalos fórumán bevallja, hogy megszerezte az illegális kiadását, azt azonnal bannolják, de az sem elképzelhetetlen, hogy az illetőt a hivatalos szerveknél is feljelentik, tehát jobb nem arcoskodni, sem ott, sem náluk. Az a legjobb, ha le sem töltitek.