Ingyenes játékoknak mindig különösen örülünk és ez most sincs másként. Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a Warner megszabadulna a videojátékos üzletágától, mely magába foglalja többek között a NetherRealm és a Rocksteady stúdiót is. Most a PS Store-ban ingyenesen hozzá lehet jutni a NetherRealm egyik legjobb címéhez, az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition változatához, ami a legnagyobb DC szuperhősöket és szupergonoszakat engedte egymásnak egy kitűnő játékban. Sajnálatos módon a Steamen egy sarló-kalapácsos skin miatt elérhetetlenné vált a játék, sokak nagy bánatára.

Most azonban nem a bánat ideje van, hanem az örömé, hiszen a játékot ingyenesen lehet letölteni PS4-re, ráadásul nem időszakos akcióról van szó. Egyedül annyi megkötés van a dologban, hogy egy PS4 rendszerre lehet ingyenesen letölteni, ha egy másodikon is akar valaki játszani, egy egyszeri licenc díjat kell fizetni. Hogy az akciónak van-e köze a fenti Warner pletykákhoz, nem tudni, de reméljük, ez a lépés nem lesz hatással a jövőben érkező DC játékok „karrierjére”…

A héten egyébként Xbox platformokon is ingyenessé vált a játék alapváltozata, úgyhogy erre is érdemes lecsapni, ha eddig még nem tettétek meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!