Burrito Bison Revenge

A következő cím sokkal inkább az unalmas általános iskolai informatika órákon ülők és az unatkozó irodai dolgozók számára ajánlott Burrito Bison Revenge, melyet a Juicy Beast Studio készített. A játék lényege, hogy egy hatásos katapultálást követően minél távolabbra jussunk úgy, hogy közben a lehető legtöbb gumimacit zúzzuk szét. A macik szétlapításáért és különböző feladatok eléréséért pénzt kapunk, ebből a pénzből pedig fejleszthetjük mind a karakterünket, mind pedig a menekülő medvéket, ezzel segítve a távolságok leküzdését. A pályákon különböző kapuk is el vannak helyezve, melyeket csak egy bizonyos sebesség elérésével tudunk áttörni, ezzel is ösztönözve a játékosokat a folyamatos fejlesztésre. A játék egyébként teljesen ingyenesen játszható, viszont ha gyorsabban és kevesebb munkával akarunk hozzáférni a fejlesztésekhez, természetesen valódi pénzért bármikor megvásárolhatjuk őket.

Flashjáték ajánló a PC Gurutól

Decision 2

A vámpíroknak mondhatni befellegzett, évek óta az élőőhalottak vették át a helyüket, a felkapott zombiapokalipszis téma pedig a játékok ezen fajtáját is mind a mai napig nagyban befolyásolja. Nem véletlenül kapott a Decision 2 idén márciusban egy legjobb shooternek járó díjat annak ellenére, hogy a játékmenet pofonegyszerű: mindig egy kijelölt területet kell megtisztítani az erőszakos zombiktól, vagy el kell foglalni egy megadott állomást, mindez megspékelve karakter- és fegyverfejlesztésekkel, melyeket a pályákon összegyűjtött pénzből lehet megvásárolni.

Flashjáték ajánló a PC Gurutól

Siegius Arena

A Sky9 Games alkotása, a Siegius Arena ismételten egy aranyos alkotás annak ellenére is, hogy maga a játékmenet tömény erőszakból áll. Gladiátorként egy arénában kell egyre erősebb ellenfelek hadaival megküzdeni, a harcteret pedig csak a győztes fél hagyhatja el. A megmérettetések között a csaták alatt összeszedett pénzből hősünk páncélzata valamint fegyverei folyamatos fejlesztésre szorulnak, ha a következő mérkőzést is sikerrel akarjuk venni.  A játék egyébként idén márciusban díjat is nyert, méghozzá a legjobb hanghatások kategóriában.

Flashjáték ajánló a PC Gurutól

Super Adventure Pals 2

A Super Adventure Pals 2 egy RPG- és akcióelemekkel megfűszerezett flash platformjáték, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra! Egy fiúval és zsiráfjával kell bejárni az erdőt, tárgyakat és kincseket felkutatva, vagy ránk bízott feladatokat teljesítve, miközben különböző teremtmények nehezítik a dolgunkat. Ezeknek a lényeknek a megöléséért cserébe XP-t kapunk, szintlépéskor pedig fejleszthetjük az életerőnket, valamint a kardunk sebzését. A küldetések során összegyűjtött aranyból vásárolhatunk gránátokat vagy extra életerőt, amikből egyébként a pályákon is tetemes mennyiség lelhető fel. A Super Adventure Pals szintén egy díjnyertes játék, méghozzá a legkreatívabb kategóriában vitte az első helyezést, sőt, a megjelenést követő hatalmas siker után már a folytatás is készül, változatosabb játékmenettel és további helyszínekkel.

Tetszett a cikk? Szívesen olvasnál ilyesmit a PC Guru Online oldalán a jövőben is? Esetleg ismersz remek flashjátékokat? Nosza, oszd meg velünk véleményed a kommentek között!

1 2