Szépen lassan, de rendeződni látszik minden a GTA 5 multiplayer módja körül: a legutóbbi patch megjelenése után a kapcsolódási problémáknak és az eltűnő karaktereknek látszólag véglegesen búcsút inthettünk, s noha a belső gazdasági rendszer már nem javítható, illetve további, kisebb bogarak is eltaposásra várnak, elmondható, hogy a GTA Online nagyrészt működőképes. Ezért aztán lehet tervezgetni, mint hoz a jövő -- a Rockstar Games a hivatalos oldalán nyilvánosságra is hozta, hogy mi minden következik az év hátralévő részében.

Az első és legfontosabb dolog, hogy hamarosan bővülni fog a játék: novemberben jelenik meg az ingyenes Beach Bum Pack, ami új, strand tematikájú járműveket, valamint fegyvereket és személyre szabhatósági opciókat hoz, mind a multiplayer, mind pedig a singleplayer mód számára, valamint valamikor ősszel elstartol a pályakészítő, amivel saját deathmatch mérkőzéseket és versenyeket készíthetünk. A legjobb ilyen alkotásokat a Rockstar a saját oldalán, illetve a játékon belül is kiemeli, hogy mindenkinek a figyelmét felhívják ezekre, sőt a GTA Online Social Club Events rendezvényeken is találkozhatunk majd velük. A GTA 5 Content Creator is ingyenes lesz.

gta-5-beach-bum-dlc.jpg

A GTA Online Social Club Events egyébként novemberben veszi kezdetét, s ennek keretében különleges nyereményeket és bónuszokat lehet nyerni, úgymint játékon belüli kuponokat vagy ritka felszereléseket. Az eseményeket a hivatalos Twitch csatornán közvetíteni fogja a csapat.

A Rockstar Games továbbá közölte, hogy a beígért kárpótlás, az a bizonyos félmillió dollár csak egy kicsit később fog érkezni, mert még szeretnének kijavítani pár hibát, legyünk tehát egy kicsit türelemmel.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!