A Blizzard ingyen bétatesztre hívja a vállalkozó szelleműeket, hogy visszajelzést kaphasson a tavalyi BlizzConon bejelentett hivatalos StarCraft II modokról. A három hivatalos játékmód már szabadon kipróbálható.

Az első a Left 2 Die nevet viseli, és lényegében nem más, mint az Outbrake küldetés kooperatív változata. A feladat, hogy társunkkal minél tovább életben maradjunk a folyamatosan rohamozó, élőhalott terranok gyűrűjében.

A második, StarJeweled nevű mod a híres Bejeweled című logikai játék Blizzard-féle megfelelője. Csak az egymással harmonizáló színekben tetszelgő drágakövekkel lehet támadást intézni az ellenséges egységekkel szemben, a taktika tehát sokszorosan fontossá válik.

Az utolsó, Aiur Chef című móka nevében a híres japán tévéműsort, az Iron Chefet idézi, s ennek oka sem véletlen. A cél, hogy még a többiek előtt összeszedjük a pályán a kapott recept hozzávalóit.

A modokat a StarCraft II többjátékos módjának "Custom Games" ablakában lehet tesztelni, bár fontos megjegyezni, hogy mivel félkészek, valószínűleg több hibába is beleütközhetünk a móka során.