• Ősztől ingyenes lesz a Wildstar
  • Pénzügyi változások fognak bekövetkezni
  • A további részletekről később számolnak be

Alig két hete még csak pletykákat hallottunk róla, most már azonban 100%-ig biztosra vehetjük, hogy ingyenesen játszható MMO-vá válik a WildStar. A váltás ősszel fog bekövetkezni. A WildStart készítő Carbine Studios a váltás ellenére is arra fog törekedni, hogy hozzák a AAA minőséget és a F2P-re való váltás ne rontson az élményen.

Bevezetésre kerül a mikrotranzakciós rendszer, melynek következtében két új pénznem kerül a játékba: arannyal és tokenekkel vásárolhatunk, amelyeket összegyűjthetünk és valódi pénzért is megvehetünk. Azok a tárgyak, amiket valódi valutával válthatunk ki magában a játék is megtalálhatóak és feloldhatóak lesznek.

A pénz kérdése itt azonban nem áll meg. A havi előfizetés opciója továbbra is elérhető marad, ám nem lesz kötelező. Ellenben akik mégis a régi rendszernél maradnak, bekerülnek a „lojálisak klubjába”. Ők egy harmadik valutafajtát birtokolnak majd, amit a külön nekik kihelyezett Loyalty Store-okban válthatják be.

A készítők egyre több és több információt szándékoznak megosztani velünk az új rendszerről az elkövetkezendő hónapokban. Akit érdekelnek a fejlemények, az kövesse a Gurut!