• Június 25-re tolták a Halálos iramban 9 premierjét
  • A Minyonok 2 csak 2022 júliusában kerül mozikba

A hétvégi észak-amerikai nézettségi statisztikák és a New York-i mozik újranyitásának bejelentése alapján arra következtettünk, hogy lassan visszaáll az élet rendje, és késő tavasszal már láthatjuk az első eltolt filmeket nagyvásznon. Most azonban újabb rossz hírről számolhatunk be: a Halálos iramban 9 és a Minyonok 2 premierjét is elcsúsztatták, utóbbi ráadásul csak 2022-ben kerül mozikba.

Halálos iramban 9

A Universal többször elhalasztotta már a Halálos iramban 9-et, most pedig újabb csúszást jelentettek be. Az új bemutatódátumot június 25-re tűzték ki. A film történetéről egyelőre nem sokat tudunk. Az alkotók elmondása szerint nagyszabású sztorit kapunk majd, ami érinti Londont, Tokiót és Közép-Amerikát, sőt még egy titkos azeri bunker felbukkanására is számíthatunk. A főgonosz ezúttal Dom Toretto (Vin Diesel) kisöccse, Jakob lesz, akit John Cena alakít.

Ami a franchise jövőjét illeti: két utolsó epizód készül még a 3., 4., 5. és 6. részt is jegyző Justin Lin rendezésében az anyaszériához, folytatást kap a Hobbs & Shaw, valamint Charlize Theron főszereplésével terveznek egy újabb spin-offot. Jelenleg persze elég távolinak tűnik egyáltalán a soron következő opusz bemutatója is.

lezarul-a-halalos-iramban.jpg

Minyonok 2: Gru színre lép

A 2015-ös Minyonok a maga 1,15 milliárd dolláros bevételével minden idők egyik legsikeresebb animációs produkciója lett. A folytatásra viszont még igen sokat kell várnunk. Egyszer már elhalasztották egy évvel a film bemutatóját, most pedig 2021. július 2-ről 2022. július 1-re szállították át a premiert. A Gru színre lép egyébként a világhatalomra törő címszereplő előzménytörténetét mutatja be. A rendezői székbe visszatér az első epizódot is jegyző Kyle Balda.

minyonok-2.jpg