• Rengeteg Grand Theft Auto 6 felvétel látott napvilágot
  • Amelyek a játék fejlesztés alatt álló verziójából származnak
  • Számos pletykát megerősítenek, a hitelességük kérdéses

Tucatnyi játékmenet videó látott napvilágot nemrég a Grand Theft Auto 6-ból, melyek hitelessége kérdéses ugyan, de könnyen lehet, hogy valódiak. A mozgóképek elvileg közvetlenül a Rockstar szervereiről lettek letöltve, és a játék fejlesztés alatt álló verziójából származnak. Sokan rámutattak ugyan, hogy jópár elem a GTA 5-ből lett átemelve, ugyanakkor a párbeszédek alapján nagyon is valószínű, hogy hiteles anyaggal van dolgunk. A szivárgással együtt bebizonyosodott néhány régóta pletykált információ is, például Vice City (Miami), mint a játék helyszíne, valamint a női főszereplő, akit Lucia-nak hívnak. Mellette pedig egy Jason nevű férfi főszereplő is lesz a játékban.

Visszatér továbbá a Malibu Club, valamint egy Port Gelhornnak hívott új területet is kapunk. A világban található események részének egy neve szintén kiszivárgott, ezek név szerint a következők: Bonnie and Clyde Mysteries, Abandoned Hovercraft, Lost at Sea, Lucia's Friends. A szkriptelt missziók mellett pedig a GTA 5-ben és a Red Dead Redemption 2-ben is fontos szerepet játszó random eseményekbe is belefuthatunk a játék során.

A videók valódiságát egyelőre sem a Rockstar, sem pedig a Take-Two nem erősítette még meg, de egy ilyen masszív szivárgást nem hagyhatnak kommentár nélkül, szóval talán már nem kell sokat várni a hivatalos nyilatkozatra. Addig is nézzétek meg a felvételeket, míg le nem törlik őket.