• Új frissítést kapott a Left 4 Dead 2
  • Mely igencsak sok újdonságot hoz magával
  • Ráadásul egy az egyben a közösség készítette

Új frissítést kapott az idén tizenegy éves Left 4 Dead 2, ráadásul egy igencsak combos fajtát. A The Last Stand című csomag azonban nem csak a méreteivel hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy egy az egyben a közösség készítette, a Valve pedig „csak” beállt mögé és hivatalos frissítésként kezeli ezt.

ss2eae29fbdfe8e5e8999b96d8bb28c5db705079681920x1080.jpg

Ami az újítások listáját illeti, ez igencsak tiszteletet parancsoló: kapunk például egy teljesen új kampányt The Last Stand címen, mely az egyező nevű, eredetileg Survival térképnek szánt pályán alapszik, ezen túl pedig érkezik huszonhat új Survival térkép és négy új Scavange aréna. Ha pedig ez nem lenne elég, a közelharci fegyverek között immár ott szerepel a vasvilla és az ásó is, a zombik pedig két új speciális mutánssal gazdagodtak a Rocketdude és a Tank Run személyében, a játékba frissen bekerült 30 achievementről már nem is szólva.

Ráadásul most szabadon kipróbálhatjuk milyen lett a frissítés egy ingyenes hétvégének hála, melynek értelmében a Left 4 Dead 2 még 3 napig fizetés nélkül kipróbálható.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!