Ez nem csalás, és nem ámítás. Az indie-rajongó srácok ezúttal egy angol stúdió, az Introversion összes játékára tették rá a kezüket, és természetesen most sem marad el az ajándék!

Na szóval, elsőként mindjárt itt van a DEFCON: Everybody Dies című jófajta világvége program, melyben a játékos feladata az atomrakéták elindítása az ellenséges célpontokra.

A következő két játék a Darwinia és a Multiwinia, mindkettő valós idejű stratégiai játék. Az utolsó program pedig az Uplink, amely 2001-es megjelenésű, műfaját tekintve pedig hacker-szimulátor.

A feltételek semmit sem változtak az első Humble Indie Bundle óta. A játékokért annyit fizetünk, amennyit akarunk, mindegyik DRM mentes, összplatformos, és a befolyt összeg ismét a Humble Bundle csapata, a fejlesztők, a Child's Play, és az EFF között oszlik meg. A játékok pedig Steamen is regisztráhatók, ezzel pedig achievementekhez és egyéb jóságokhoz lehet hozzájutni.

Bónusz is van! Akik az átlag összeg felett fizetnek, amely jelenleg kevesebb, mint négy dollár, azok megkapják az Aquariát, és a Cryon Phisics Deluxe programot. És még mindig nincs vége! A vásárlók megkapják az Introversion két techdemóját, a Subversion City Generatort és a Voxel Tech Demót (ezek csak Windowson működnek).

A négy játéknak az ára a Steamen 40 euró, plusz ott vannak még az ajándék játékok is, érdemes tehát vásárolni. Eddig közel 170.000 dollár folyt be, az összes eddigi csomagból pedig kb. 2 és fél millió dollár ment jótékonysági célra! Az akció még 14 napig tart, szóval menjetek, és támogassátok a szervezeteket!

A Humble Bundle csapata a mai napon hozzáadta a Dungeons of Dredmor című indie játékot a csomaghoz (ez is plusz ajándék az átlagon felül fizetőknek), mely idén júliusban jelent meg, kétdimenziós, úgynevezett tile-based grafikájú, és a Gaslamp Games fejlesztette. A program, ahogy a neve is mutatja, földalatti kazamatákban játszódik, és persze a feladat a szörnyirtás, azonban ezt megfűszerezi a karakterfejlődés, és egyéb kellemes tulajdonságok (pl. a készlet-használat). A játék jelenleg 80%-on a Metacriticen.


Humble Introversion Bundle