Manapság szerencsére már nem minden gamer, ami fénylik, kaphatóak RGB mentes gamer termékek is, de még mindig hatalmas a piaca a színesen világító kiegészítőknek. Ízlésről kár lenne vitatkozni, fogadjuk el, hogy valakinek ez jön be, valakinek meg nem. A Razer most előbbiekre gondolt. Világító szélű egérpadot már korábban is láthattunk (pl. Razer Firefly V2), olyat viszont még nem, amelyik teljes terjedelmében színes fényárba öltözteti szobánkat. Mostanáig!

A Razer Firefly V2 Pro ugyanis 15 RGB zónájával képes a teljes egérpadot megvilágítani, mely 360x278 mm-es méretben lesz kapható, úgyhogy a teljes asztalos változatra még várnunk kell. Meg kell hagyni, működés közben nem is néz ki rosszul a kicsike:

Az egérpad USB-C-n keresztül kapcsolódik gépünkhöz, és megtalálható rajta egy 2.0-s USB port is, egerünk, vagy a wireless adapter számára. Apropó wireless: a Firefly V2 Pro nem rendelkezik vezeték nélküli egértöltő funkcióval, mint pl. a Firefly HyperFlux, vagy a Logitech PowerPlay egérpadok. De legalább nemcsak fekete, hanem fehér színben is kapható. És akkor jöjjön a feketeleves, az ár: 99$, ami átszámítva 36.500 Ft-hoz közelít. Hogy ennyit megér-e egy egérpad, azt mindenki döntse el maga.