A VG24/7 beszámolójából megtudtuk, hogy a multiplayer szekcióban kulcsfontosságú szerepet kap a Team Support Point (TSP), ami nem más, mint a játékban használatos „fizetőeszköz”, de NEM valódi pénzért kapható pontokról beszélünk. A gyilkolások és a csapatunkat segítő akciók során felhalmozódó pontokkal különböző módokon segíthetjük a magunk és a bandánk munkáját, illetve nehezíthetjük meg az ellenfél dolgát. Az egyik ilyen jutalom például egy idegméreg, amivel az ellenfél játékosai torz, csapatmegjelölés nélküli démonnak látnak mindenkit.

További érdekesség még, hogy a meccseket a pálya minden szegletét bemutató oktatóvideó kezdi, a mérkőzés végén pedig a győztes csapat legjobb játékosa lehetőséget kap arra, hogy agyonverje ellenfeleit, vagy szabadon engedje őket.

A játékmódok terén egyébként a szokásosnak mondható felhozatalt kapjuk, tehát csapatalapú, területfoglalós illetve zászlólopós öldöklésre lehet számítani -- bár a Firestorm hoz némi frissességet. Ebben ugyanis az a feladata az egyik csapatnak, hogy a pálya két pontját meggyújtsák, ami azért fontos, mert később egy repülő érkezik és gázolajat önt az arénára -- ezt azonban meg lehet akadályozni, ha a másik csapat időben meg tudja szerezni a rádiót.