Miközben a Monster Hunter: World sikert sikerre halmozott, elkerülhetetlenné vált egy mozifilm elkészítése. Sajnos jelenleg nagy reménységeket nem lehet hozzáfűzni, mert a rendezői székben a Kaptár-filmek nagy részét jegyző Paul W. S. Anderson ül, aki természetesen a főszerepet ezúttal is a feleségére, Milla Jovovich-ra osztotta.

Most a Sony a lent látható kép kíséretével elárulta, miről fog szólni a film. A történet szerint a mi világunk mögött létezik egy másik, amit vérszomjas szörnyetegek uralnak. A Jovovich által játszott Natalie Artemis százados egy csapattal átmegy ebbe a világba, ahol megkezdődik a harc a túlélésért. (Másnak is a Csillagkapu ugrott be?) Miközben hőseink a szörnyekkel harcolnak, felfedeznek egy rejtélyes, kihalt civilizációt, ráadásul csatlakozik hozzájuk egy titokzatos férfi is, a Vadász, akit Tony Jaa fog megformálni.

Jovovich és Jaa karaktereit láthatjuk a lenti képen, amint egy sivatagban szaladnak át, állig fegyverben. Különösen impozáns a Vadász óriási Jawblade-je. Annyi megállapítható, hogy jelmezek és fegyverek terén Anderson próbál hű maradni a játékokhoz. Amúgy a kép Fokváros mellett készült, jelenleg a stáb itt forgat. De a rendező szerint számíthatunk hegyvidékes, földalatti és dzsungeles környezetre is. A Monster Hunterben továbbá szerepelni fog még Meagan Good, T.I., a korábbi képet postoló Diego Boneta és Ron Perlman.

monster-hunter-movie-milia-jovovich-tony-jaa.jpg