• A Bad Robot vette kezébe az új szuperhős franchise jogait
  • Az alkotók a közeljövőben tárgyalnak az elkövetkezendő évek munkafolyamatáról
  • A JLD egyébként nem azonos az Igazság Ligájával, az eredeti tagjai: John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Shade, Changing Man és Zatanna.

A Deadline információi szerint a Skywalker kora rendezője és cége dolgozik a Warner Justice League Dark tévés és filmes projektjein is. A karakterek először egy 2011 szeptemberében megjelent képregényben bukkantak fel. A JLD azokat a DC-szuperhősöket foglalja magában, akik valamilyen természetfeletti képességgel rendelkeznek. Az eredeti szereplők: John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Shade, Changing Man és Zatanna.

 justice-league-dark-social.jpeg

A két cég vezetői állítólag a közeljövőben ülnek majd le tárgyalni arról, hogy pontosan kik kapjanak saját filmet, illetve milyen irányokba induljanak el a televíziós és a mozis alkotások fejlesztésével. A munkálatok tehát korai fázisban járnak, így arról sincsen semmilyen információnk, hogy mikorra várhatóak az első produkciók. Mindenesetre a franchise megérdemelné, hogy végre lendületet kapjanak az élőszereplős feldolgozások, ugyanis 2015 környékén Guillermo Del Toro (A víz érintése), majd egy évvel később Doug Liman (A holnap határa) is kiszállt egyszer a projektből.