Nagyon jól tudjuk, hogy Thompson sosem szeretete a Take-Two kiadót, hiszen az utóbbi öt-hat évben sokat pereskedett a céggel, főleg a különböző GTA-részek kapcsán, mígnem 2007-ben egy egyezséget kötöttek, hogy többet nem perelheti be a vállalatot. Talán most, hogy munkanélküli (vagy nyugdíjas), bosszúra vágyik, hiszen a GamePolitics nevű oldalnak egy roppant érdekes levelet küldött Jacky-boy, amiben azt állítja, hogy nemrég számos Take-Two értékpapírt vásárolt, abból a célból, hogy a cég részvényeseit vezetve letaszítsa az elnöki pozíciójából Strauss Zelnicket, akit a levélben hozzá nem értő és felelőtlen személynek titulál!

„A Take-Two ma 7 dollárért kínálja a részvényeit. Zelnick ezt elpuskázta. Thompson ma egy csomó részvényt vett 7 dolláros áron.”

„Thompson azért tette ezt, hogy segítse a Take-Two részvényeseit abban, hogy eltávolítsák Strauss Zelnicket. Egy ideje már esedékes, sőt arról susmognak, hogy Zelnick a Take-Two-nál borzasztó munkát végez, hiszen régen az értékpapírok 26 dollárt értek, de ma már csak hetet.”