• December 22-én debütál a Disney+ műsorán A galaxis őrzői karácsonyi epizódja
  • A forgatást egyelőre a vírus miatt nem tudták elkezdeni
  • A 2023-ban érkező harmadik rész viszont más lesz, mint amit a nézők várnak

James Gunn az a kiváltságos alkotó, aki a két nagy képregényfilmes stúdió berkeiben egyaránt megfordult. Az Öngyilkos Osztag rendezője holnap jelentkezik a Békeharcos sorozattal, a mindennapokban azonban már újra a Marvel kötelékében dolgozik. Karácsony előtt debütál majd A galaxis őrzői ünnepi különkiadása, amit a széria 2023. május 5-én bemutatni tervezett harmadik epizódja követ majd.

Egyelőre semmit nem tudunk a történetről, a rendező azonban elárulta, hogy a következő rész más típusú lesz, mint amire a közönség számít. Elmondása szerint Kevin Feige le volt nyűgözve a film első jelenetei láttán. Chukwudi Iwuji munkáját méltatta továbbá: a Békeharcosban is feltűnő brit-nigériai színész a film egyik főszerepét kapta.

Gunn ejtett néhány szót a Disney+ kínálatába szánt Holiday Specialről is. Közölte, hogy nagyon rövid idő alatt írta a forgatókönyvet, pedig a harmadik rész szkriptjén két évig dolgozott. Jóllehet december 22-én esedékes a premier, egyelőre el sem kezdték a forgatást, a gyártás első napján ugyanis úgy ítélték meg, hogy az omikron-variáns miatt nem biztonságos Los Angeles-ben dolgozni.

16319729477428.jpg
(A kép forrása: Marca)