Az ember kettőt pislant, és már azt veszi észre, hogy hajthat egyet a nem is olyan régen vásárolt naptárban. Bizony, itt a január vége, lassan a macik előjönnek a barlangjaikból, és a játékkiadók is ébredeznek az ünnepek utáni rövid szünetből. Ennek köszönhetően már most van néhány cím és csomag, amit érdemes volt megvásárolni januárban a PS Store-on.

WARHAMMER VERMINTIDE 2 WINDS OF MAGIC BUNDLE

A 2018-as Warhammer: Vermintide 2 méltó folytatása volt elődjének, és még jobb lett, mikor 2019-ben megérkezett hozzá a Winds of Magic címet viselő kiegészítő, amivel új kihívásokat és egy teljesen új ellenséges frakciót kaptunk. Januárban pedig egy csomag keretében lehetőségünk lett megvásárolni az alapjátékot és a kiegészítőt egyszerre.

THE SURGE 2 PREMIUM EDITION

A tavaly megjelent The Surge 2-höz idén januárban érkezett meg a Premium Edition, amely az alapjátékon kívül tartalmazza a Season Pass-t, ráadásképpen pedig hozzácsapták a nemrég megjelent Kraken egyjátékos DLC-t is. Hatalmas ellenfeleket és látványos, cyberpunk környezetbe helyezett Dark Souls élményt kínálja a The Surge 2.

DRAGON BALL Z: KAKAROT

Az új Dragon Ball Z játék nem nyújt többet, mint az alapul szolgáló anime sorozat: jól ismert hősök, rombolható környezet és persze töménytelen verekedés. Ideális játék a Dragon Ball széria rajongóinak! A játék három kiadásban került fel a PS Store kínálatába, a legdrágább az Ultimate Edition verzió, ezért 30 ezer forintot kell kifizetni.

SHADOW LEGEND VR (PS VR JÁTÉK)

A Shadow Legend egy sötét világú akció-szerepjáték PS VR-ra. A játékban a templomos lovagok nagymesterét alakítva vághatunk neki Anaria országának, utunk során pedig rejtett kincseket fedezhetünk fel és logikai fejtörőket oldhatunk meg. Perzse ellenségben sincs hiány, őket karddal, íjjal vagy varázslattal regulázhatjuk meg.

ps-store-shadow-legend-vr-01.jpg

 

CLOSE TO THE SUN DIGITAL DELUXE

A Close to the Sun című horrorjáték – amiben az őrült Tesla elől kell menekülnünk, és segítenünk kell nővérünkön – ugyan már októberben felkerült a PS Store kínálatába, most januárban viszont elérhetővé vállt a Digital Deluxe Edition is, amihez hozzácsaptak egy statikus témát és a játék hidegrázós soundtrackját is.

FOOTBALL, TACTICS AND GLORY

A Football, Tactics and Gloryt egy afféle focimenedzselős program, csak a könnyedebb, szórakoztatóbb fajtából. Nem kell statisztikákat bújnunk, a játékosok mikromenedzselésére sincs szükség, elég csak a nagy képre és az izgalmas részekre fókuszálnunk, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék kipróbálni a zsánert, de riasztja őket annak szárazabb aspektusa.