Év eleje van, tehát holtszezon a játékmegjelenések terén, de egy digitális áruháznak rendszeresen frissülnie kell, így a PS Store-ba a kötelező indie-ken túl pár nagyobb cím deluxe/bundle változata került fel. Persze ezekre sem kell panaszkodni, hiszen mindegyik jó szórakozást ad, csak elegendő pénzmaggal kell rendelkezni ahhoz, hogy kosárba rakhassuk a címeket.

Warhammer Vermintide 2 Winds of Magic Bundle

A Warhammer: Vermintide 2 egy sötét hangulatú, akciódús programként jelent meg 2018-ban, egy évvel később pedig megkapta a Winds of Magic címet viselő kiegészítőt. Utóbbi új kihívásokat és egy teljesen új ellenséges frakciót adott a játékhoz. Annak, aki szereti a Warhammer univerzumot, remek vétel lehet ez a pakk: a fantasy környezetben játszódó FPS hent kellő motiváció lehet a vásárláshoz.

Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack

Na igen, 28 ezer forint egy picit sok, de ezért három teljes értékű programot, három lánykát ad a Gust, akikkel remekül lehet szórakozni. Az Atelier Dusk Trilogy a Mysterious sorozat előtt jelent meg. A január közepén megjelent csomag az eredeti játékok felújított változatait kínálja, plusz minden egyes DLC-t, kosztümöt, amelyet a főszereplő lányok viseltek. Atelier rajongóknak kötelező vétel ez, de azoknak is ajánlott, akik még csak érdeklődnek az alkimiával foglalkozó sorozat iránt.

The Surge 2 Premium Edition

A The Surge 2 tavaly szeptember végén került a boltokba és máris itt van a Premium Edition, mely az alapjátékon kívül tartalmazza a szezonbérletet, sőt, a frissen megjelent Kraken egyjátékos kiegészítőt is. Hatalmas ellenfelek, brutális nehézségű akció, változatos világ: ezt kínálja a The Surge 2, amely mindenben jobban sikerült, mint a 2017-es első felvonás. Ha szeretitek a cyberpunkot és a soulslike játékokat, akkor a Deck 13 alkotásának ez a kiadása jó vétel lehet, csak a kontrollerekre vigyázzatok!

Dragon Ball Z: Kakarot

Új év és egy új Dragon Ball Z játék, mely megválaszolja a lore eddig megválaszolatlan kérdéseit, nem mellesleg pont azt nyújtja, amit az alapul szolgáló anime is kínál. Harcok, verekedések, jól ismert hősök, rombolható környezet. Az első értékelések szerint egy jó, de nem kiemelkedő játék lett a Kakarot, ami rajongóknak ajánlható program lehet, azonban szélesebb tömegeket soha nem fog tudni megfogni. A játék három kiadásban vásárolható meg, a legdrágább az Ultimate Edition verzió, ezért 30 ezer forintot kell kifizetni.