Múlt héten megjelent a Dragon Ball Z: Kakarot, a január talán legnagyobb és legfontosabb címe, és bár ezen a héten ilyen kaliberű debütálás sajnos nem történt, azért ez nem jelenti azt, hogy unatkoznunk kell majd. Szerencsére ugyanis még ezen a lassú héten is bekerült pár igen érdekes újdonság a PS Store kínálatába, mutatjuk is, mely játékok ezek.

Shadow Legend VR (PS VR játék)

A Shadow Legend képében egy igen érdekes és sötét világú akció-szerepjátékkal gazdagodott a PS VR felhozatala. A játékban a templomos lovagok nagymesterét alakítva indulhatunk keresztes hadjáratra a fiktív Anaria országát járva, utunk során pedig rejtett kincsekbe és logikai fejtörőkbe is ütközhetünk, miközben kardunk, íjunk és mágikus képességeink segítségével rakhatunk rendet az életünkre törő ellenfelek között.

ps-store-shadow-legend-vr-01.jpg

Close to the Sun Digital Deluxe

A Close to the Sun egy igen egyedi hangulatú és hátborzongató horrorjáték, ami ugyan már tavaly októberben debütált a PS Store kínálatában, most viszont elérhetővé vált a statikus témát és a játék zenéjét is tartalmazó Digital Deluxe kiadása is. Magában a programban egy újságírót alakítva a megőrült Nikola Tesla elől kell menekülnünk egy hatalmas, kizárólag tudósoknak épített hajón, miközben a nővérünket próbáljuk megtalálni. A Close to the Sun egy érdekes alapkoncepciójú és ütős játék, ha eddig nem lett volna hozzá szerencsétek, most itt a remek alkalom bepótolni.

Football, Tactics and Glory

Világéletedben szeretted volna kipróbálni a Football Manager játékokat, de a rengeteg száraz statisztika és szám mindig elijesztett, akkor a Football, Tactics and Gloryt pont neked találták ki. Ez a program ugyanis sokkal könnyedebb oldaláról közelíti meg a focicsapatok menedzselésének kérdését, így nem kell órákon át statisztikákat böngésznünk és játékosokat mikromenedzselnünk benne, elég csak a nagy képre és az izgalmas részekre fókuszálnunk, legalábbis a fejlesztők ígéretei szerint.

Rugby 20

Ha pedig a focinál valami keményebb sportra vágynál, akkor a Rugby 20 lesz a te játékod. Ahogy már a címe is mutatja, ebben a programban bizony rögbi csapatok terelgetése és győzelemre vezetése lesz a feladatunk, méghozzá nem is akármilyen keretek között, hiszen a játékban helyet kaptak a világ legjobb nemzeti csapatai és legkeményebb ligái egyaránt, embereink mozgását pedig profi sportolók mozdulatai alapján alkották meg, így a realizmusra sem lehet panasz.

További megjelenések

Bár enyhén szólva is lassú héten vagyunk túl, azért még így is akadt pár megjelenés a fentebb felsorolt négy nagy cím mellé. A megjelenések teljes listája így a következőképp alakult: