Blair Witch

A Blair Witch augusztusban jelent meg PC-re és a Microsoft konzoljára, az év végén pedig végre PS4-re is befutott. A játék erős atmoszférával eleveníti meg az 1999-es filmet, ami képes feledtetni a technikai bakikat. Tesztünket emitt olvashatjátok.

Ancestors: The Humankind Odyssey

Patrice Désilets legújabb agyszüleménye PC-re már a nyár végén megjelent. Az Ancestors: The Humankind Odyssey-ben az emberiség fejlődését követhetjük nyomon (tesztünket emide kattintva olvashatjátok), méghozzá az előember korszaktól. A játékot a Mikulás végre elhozta konzolokra, így természetesen PS4-re is.

Jurassic World: Evolution – Jurassic Park Edition

A 2018-ban megjelent Jurassic World: Evolution remek látvánnyal és szórakoztató játékmenettel elevenítette fel Steven Spielber filmjét és folytatásait, most pedig megjelent egy minden eddiginél tartalmasabb kiadás. A Jurassic Park Editionban az alapjáték mellett ott van a Deluxe Dinosaur Pack és a Return to Jurassic Park is.

Warhammer Quest 2: The End Times

A Warhammer Quest 2-ben egy csapatnyi hőst irányíthatunk keresztül a Warhammer sötét, vérzivataros világát, a feladatunk pedig nem más, mint az emberiségre leselkedő, velejéig romlott káoszszekták visszaszorítása.

Dead Age

Valószínűleg már a címéből levettétek, hogy a Dead Age egy újabb zombis, apokaliptikus piff-puffos, túlélős játék. Kis csapatot kell kommandírozni, hogy megszerezd a túléléshez szükséges lootot, fegyvereket és eszközöket craftolj és körökre osztott akciókban megritkítsd a tisztességtelen halottak népes sorát.