Két hét van hátra az évből, ennek megfelelőn a PS Store-ban is lelassultak a dolgok, régről ismert játékok kerültek fel a kínálatba, a kötelező független megjelenések mellett. Lássuk, mivel tölthetitek el az időt karácsony előtt és a két ünnep között!

Minecraft

A közel tíz éve megjelent Minecraft a héten végre megkapta a cross-platform játék lehetőségét PS4-en, aminek örömére a Microsoft újra kiadta a Marcus „Notch” Persson által megalkotott homokozót. Így a PS4 játékosok együtt kalandozhatnak a Windows, Xbox One, Nintendo Switch, Android, iPhone tulajokkal. A drágább verzió jó néhány digitális tartalmat és 700 tokent is ad, így ha van plusz 3000 forintotok, akkor ne féljetek beruházni a Starter Collection verzióba!

Mortal Kombat 11 PE + Injustice 2 LE: Premier Fighter Bundle

A verekedős játékok legújabb generációjának két legjobb címét kínálja együtt a Sony, több, mint 35 ezer forintért. A legjobb az egészben viszont az, hogy a PS Plus előfizetők a pakkot – amelyben rengeteg plusz karakter (T-800, Spawn, Joker, TMNT, Hellboy, stb.) 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg, ami így azonnali és kötelező ajánlattá teszi a csomagot. Azonban ha a vásárlás mellett döntötök, szabadítsatok fel helyet a PS4-en, mert a két játék több, mint 75 gigát foglal el a merevlemezen!

premier-fighter-pack.jpg

Fishing: Barents Sea Complete Edition

Ha van kedvetek, akkor akár már ma a Barents tengeren horgászhattok. A Fishing: Barents Sea Complete Edition játékban egy apró hajóval kell a csúcsra törni, halakat fogni, pénzt keresni, abból pedig újabb és újabb hajókat venni, hogy végül mi legyünk a tengerek urai. A Complete Edition több extra hajót és a King Crab DLC-ket tartalmazza.

Ashen

Az Ashen Xbox One és Epic exkluzívként kezdte pályafutását 2018-ban, majd idén augusztusban jelentette be a kiadó, hogy év végén más platformokon is megjelenik. Ez tegnap meg is történt: az A44 Souls-like játéka PS4-re költözött. Az Ashen könyörtelen világában nincs két egyforma kaland, a passzív kooperatív játékmenetnek pedig az az alapja, hogyha összefutunk egy másik játékossal, akkor meghívhatjuk saját magunk mellé, hogy velünk küzdjön, de ha ilyen nincs, akkor egy, a program által irányított NPC-t kapunk, hogy azzal oldjuk meg a játékban helyt kapott rejtvényeket, feladatokat…

playstation-store-tagrzm2.jpg