Az év vége a játékiparban már leginkább a különböző díjakról és a nagy ünnepi leárazásokról, nem pedig a friss címekről szól, de azért nem kell megijedni, hiszen így is találhat mindenki kedvének való új megjelenést a PS Store-ban. Igaz, ezúttal már inkább a különféle csomagok és indie címek dominálnak, de ne búslakodjunk ezen, inkább nézzük, miből lehet választani!

Wolfenstein: Resistance Bundle

Noha az idén megjelent Wolfenstein Youngblood egy enyhén szólva is megosztó alkotás lett, amit mind a kritikusok, mind a játékosok leginkább csalódásként jellemeztek, ha neked azért piszkálja a fantáziádat a program, akkor is a remek lehetőség a kipróbálására. A Resistance Bundle-ben ugyanis a Youngblood és a Cyberpilot kapott helyet, így ha valaki az ünnepek alatt egy alternatív múlt nácijaira vadászna, immár abszolút semmi akadálya, hogy megtegye. Figyelem, a Cyberpilot kipróbálásához PS VR is szükséges!

Jurassic World Evolution: Jurassic Park Edition

Ha pedig beleuntunk az 1980-as évek Párizsába, ugorjunk egy kicsit előre az időben,  és próbáljuk ki magunkat a legendás Jurassic Park élén. A nagyszerű menedzsmentjátékairól ismert Frontier Development 2018-as Jurassic World Evolution című játéka most ugyanis egy minden eddiginél nagyobb  és teljesebb csomagban bukkan fel a Store kínálatában: az alapjáték mellé a Deluxe Dinosaur Packet és a Return to Jurassic Parkot is megkapjuk, utóbbi az 1993-as film cselekményének is otthont adó eredeti parkot emeli be a játékba.

Untitled Goose Game

Most őszintén, van, akinek be kell mutatni a House House alkotását? Az elborult libaszimulátor PC-s megjelenése után azonnal meghódította a netet bizarr alapkoncepciójának és remek humorának hála, most pedig már PS4-re is elérhető mindenki örömére. Az Untitled Goose Game-ben egy libát alakíthatunk, a feladatunk pedig nem más, mint hogy egy békés kisváros lakóinak az életét minél nehezebbé tegyük mindenféle fontos tárgy ellopásával, az egyszerű civilek zargatásával és persze a külön, dedikált gágogás gombbal.

Warhammer Quest 2: The End Times

Végezetül pedig a sok vidámkodás és gágogás után jöjjön egy nagyon is komoly alkotás. A Warhammer Quest 2-ben egy csapatnyi hőst irányíthatunk keresztül a Warhammer sötét, vérzivataros világát, a feladatunk pedig nem más, mint az emberiségre leselkedő, velejéig romlott káoszszekták visszaszorítása. Meg amúgy meg is szeretnénk gazdagodni a katakombák mélyén talált kincsekből, de ez persze szigorúan másodlagos cél a Birodalom érdekei mögött. Ha bejönnek a klasszikus akció-szerepjátékok, vagy netán kedvelitek a játék alapjait adó társast, akkor év végére egy kifejezetten kellemes vásárlás lehet a The End Times.

További megjelenések

De természetesen nem csak ez a négy cím debütált az első héten, sőt, év végéhez képest azt is mondhatjuk, hogy meglepően aktív időszakon vagyunk túl a PS Store életében. Lássuk is, miként alakult a friss megjelenések teljes listája!

peace-was-never-an-option-01.jpg