Eltelt egy újabb hét, egy hónap van hátra az évből, ennek megfelelően nem jelentek meg nagy, AAA kategóriás programok a magyar PS Store-ban. Sőt, nagyobb részt független, kevesebb pénzbe kerülő játékok kerültek fel az áruházba, ezek közül hoztunk nektek egy válogatást.

Brain in Retro Space

A Brain in Retro Space egy egyszerű játék, melyben egy kiválasztott autóval/űrhajóval kell teljesíteni a feladatokat, melyeknek a lényege a pontgyűjtés. A program különlegessége, hogy egy kontrollerrel is lehet irányítani két járművet szóló módban, de van versus is: barátokkal lehet megküzdeni a minél jobb helyezésért. A Brain in Retro Space mindösszesen 1600 forintba kerül, így nem kell nagy elvárásokat támasztani irányába, viszont rövid távon kellemes szórakozást nyújt.

brain-in-retro-space.jpg

Gas Guzzlers Extreme

A Gas Guzzlers Extreme Windowson már több, mint hat éve elérhető, sőt, Xboxon is már 2016-ban elkezdődött a járműháború. Aki nem ismerné a játékot, a Gamepires egy olyan programot alkotott meg, melyben járművek versenyeznek és harcolnak egymással. A recept ismerős, az elején a kiválasztott autónkat még egy erősebb fuvallat is képes lenne feldönteni, majd a játék előrehaladtával egyre komolyabb erőgépre tehetünk szert. A Gas Guzzlers Extreme több, mint 12 órányi egyjátékos kampányt, akciót és humort is kínál, no meg multit, mert az kötelező eleme minden ilyen címnek!

gaz-guzzlers-extreme.jpg

Farmer’s Dynasty

Egy évtizede hódítanak a farmerszimulátorok, ezeknek a legújabb képviselője a Farmer’s Dynasty. Ebben nem egyszerűen a növénytermesztés a feladat, tégláról-téglára kell felépíteni a birodalmunkat, miközben a szomszédok állandóan az igényeikkel nyaggatnak. A kéréseket érdemes teljesíteni, hiszen ezáltal nő a gazdaság hírneve. A Toplitz Productions Gmbh alkotása a műfajnak megfelelően egyjátékost élményt kínál, de ha nem vagytok biztosak abban, hogy megér-e nektek egy majdnem AAA kategóriás játék árát kifizetni, nézzetek meg pár videót, az segít majd dönteni!

farmers-dinasty.jpg