Vége van a karácsonynak és lassan az évnek is. Elrepült, mint orkánban a nagymama otthonkája, az utolsó hetet talán észre sem vettük a pihenés, ajándékbontogatás és süti evés közepette. Természetesen ebben az időszakban már a játékkiadók sem törik össze magukat, olyannyira nem, hogy 2019 utolsó egész hetére mindössze négy új játék jutott. Vegyük gyorsan lajstromba őket.

Croc’s World 3

Könnyed szórakozást kínál a Croc’s World 3, amiben egy sisakos krokival és egy kenguruval ugrabugrálhatunk (vagy úszhatunk) végig 60 pályát, megküzdve gonosz csigákkal, sünikkel, rákokkal, medúzákkal, meg négy galád boss-szal. Tökéletes játék a sok süti kipihenésére.

Dead Age

Valószínűleg már a címéből levettétek, hogy a Dead Age egy újabb zombis, apokaliptikus piff-puffos, túlélős játék. Kis csapatot kell kommandírozni, hogy megszerezd a túléléshez szükséges lootot, fegyvereket és eszközöket craftolj és körökre osztott akciókban megritkítsd a tisztességtelen halottak népes sorát.

DEEMO -Reborn-

A DEEMO -Reborn- a 2013-ban mobil platformokra és PS Vitára, valamint tavaly előtt Switch-re is megjelent, japán fejlesztésű ritmusjáték PS4-es átirata, feljavított grafikával, VR funkcióval kiegészítve. A játékban egy elveszett kislánnyal kell felfedezni egy fura, zenei világot.

Pixel Devil and the Broken Cartridge

És ha akció-platformerrel kezdtük, fejezzük is be azzal. A Pixel Devil and the Broken Cartridge egy old schcool, pixel art játék, amiben a főhős egy 8 bites videojátékban ragad, és a mi feladatunk, hogy kimenekítsük onnan szegényt, legyőzzük a bossokat, és kiderítsük, ki rabol el ifjú nőket.

További megjelenések

Mindezek mellett még megjelent néhány apróság, főleg add-on és bundle csomag, amikre érdemes lehet lecsapni így az év végén. 

dead-age.jpg