• Magyarországra is megérkezik a Huawei Mate 30 Pro
  • Január 28-tól lesz kapható és mától előrendelhető
  • Az ajánlott fogyasztói ár 349.990 forint

A világ más tájain limitált mennyiségben már elrajtolt a Huawei eddigi legkomolyabb okostelefonja, a Huawei Mate 30 Pro, most pedig eljött az ideje annak, hogy Magyarországon is debütáljon a gyártó csúcskészüléke.

januar-vegen-erkezik-magyarorszagra-a-huawei-mate-30-pro.jpg

A Mate 30 Pro az első telefon, amely a Huawei saját fejlesztésű alkalmazás-ökoszisztémájára, a HMS-re (Huawei Mobile Serices) épít, folyamatosan fejlődő és bővülő appfelhozatallal. A piac legjobb fotózási képességekkel rendelkező okostelefonjának megválasztott készülék négykamerás rendszerrel dolgozik (egy 40MP-es ultraszéles látószögű Cine kamerával, egy 40MP-es SuperSensing főkamerával, egy 8MP-es telefotó kamerával, valamint egy 3D mélységérzékelő kamerával), melyekkel 4K / 60 fps minőségben, vagy akár 7680 fps-es szuperlassításban is készíthetünk felvételeket. A kijelző 6.53 hüvelyk képátlójú, OLED technológiával, 3D-s arcfelismeréssel és ujjlenyomat-olvasással, az akkumulátor pedig 4500mAh kapacitású, vezetékes és vezeték nélküli töltési lehetőséggel.

huawei-mate-30-pro-1.jpg

A készülék január 21-től január 27-ig rendelhető elő, a lehetőséggel pedig érdemes élni, hiszen akik elkötelezik magukat, azok nemcsak egy Watch GT 2 okosórát kapnak ajándékba, hanem 6 hónapos VIP garanciát, valamint soron kívüli ügyintézési lehetőséget is a Huawei ügyfélszolgálatán.

A Huawei Mate 30 Pro január 28-tól lesz kapható a Huawei Consumer Service Centerben, az Arena Pop-Up Store-ban, a Shopmark Huawei Experience Store-ban és a Hillside Huawei Experience Store-ban, limitált mennyiségben, 344.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.