A Twitch-en már nem csak videókat nézhetünk, de akár játékokat is vásárolhatunk, bár jelenleg meglehetősen szegényes kínálatból, hiszen jelenleg csak 50 játék kapható az internetes boltban. Igaz, ezek azért nem noname címek, a kínálatban ott van a For Honor, a Ghost Recon: Wildlands, a Smite, a Tyranny, az Atlas Reactor, a Broken Age, a Firewatch és a Warframe.

Természetesen a „raktárkészlet” tovább fog nőni az elkövetkező időszakokban, hiszen a Twitch nem titkolt célja, hogy felnőjön az olyan nagyokhoz, mint a Steam vagy a GoG. Ennek meg is van az esélye, hiszen a Twitch tulajdonosa nem más, mint az online értékesítés egyik vezető cége, az Amazon.

Jó hír, hogy ha van egy jól futó csatornád a Twitch-en, akkor 5%-os részesedést kapsz minden olyan játék után, amit a te csatornádon keresztül adtak el. Emellett ha vásárlóként 5 dollárnál többet költesz egy játékra, kapsz egy Twitch Crate nevű csomagot (a Twitch-en felhasználható virtuális kiegészítők vannak benne), egyúttal nevezel a Twitch Crates Gear Giveaway-re, ami alatt minden héten különféle perifériákat sorsolnak ki, illetve egy 500 dolláros fődíj is vár az egyik szerencsés játékosra a május 1-ig tartó akció végén.

twitch-game-sales.jpg