Augusztus derekán újra elmerülhetünk a World of Warcraft világában és megküzdhetünk Azeroth fölötti uralomért, valamint a The Walking Dead is belekezd az utolsó évadába. Ezen felül más említésre méltó megjelenésnek már nemigen maradt hely, de sebaj.

The Walking Dead: The Final Season - Episode 1

  • Mikor: augusztus 14
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A The Walking Dead: The Final Season-nal Clementine története a végéhez ér, de azért a fejlesztő nem zárkózik el az univerzumtól. A történet pár évvel azután veszi fel a szálat, hogy az A New Frontier letette. AJ most már fiatal fiú, akit főhősünk készít fel az apokalipszis utáni túlélésre, akárcsak annak idején Lee tanította őt. Szerencsére nem kell előkutatni az előző részek mentéseit, egy ügyes kis interaktív oldallal felzárkózhatunk és átvihetjük döntéseinket.

World of Warcraft: Battle for Azeroth

  • Mikor: augusztus 14
  • Mire: PC

A World of Warcraft: Battle for Azeroth esedékes kiegészítője a Legion után folytatja a történetet, melynek felvezetésében már mindenki a bolygó újonnan felfedezett és mágikus erővel bíró nyersanyagára, az Azerite-re pályázik. Az átrendeződő erőviszonyok után (ahogy Churchill mondaná) a kezdet végére Kalimdor a Horde uralma alá, míg az Eastern Kingdoms javarészt az Alliance kezére kerül. A gyorsan eszkalálódó konfliktusba pedig Kul Tiras és Zandalar kontinensei is belekeverednek.

Death's Gambit

  • Mikor: augusztus 14
  • Mire: PC, PS4

A Death's Gambit egy oldalnézetes, pixelgrafikával megáldott akció-szerepjáték, melyben a főhőst szokatlan módon éppen maga a Halál menti meg... nos... önmagától. Cserébe a Kaszás alkut kínál: amennyiben legyőzi az összes többi halhatatlant, hősünk nyerheti el az örök életet. Egy ilyen ajánlatot pedig nem lehet visszautasítani, nemde? A Death's Gambit a Souls- és Shadow of the Colossus játékokból merített ihletet, úgyhogy kolosszális ellenfelekben és kihívásban nem lesz hiány.

deaths-gambit-fokep.jpg