Augusztusban kicsit már kezd beindulni az élet, legalábbis sűrűsödnek az új címek és már nem csak kiegészítők, remasterek és új platformra való megjelenések a jellemzőek. Igaz, nem AAA kategóriás játékokról van szó elsősorban, de egyik-másik érdemes lehet a figyelmünkre.

Dead Cells

  • Mikor: augusztus 7.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

A Dead Cells némi korai hozzáférésben töltött idő után végül megjelenik gyakorlatilag minden platformra. A metroidvania és roguelike elemeket ötvöző játékban számos kihívást, rengeteg ellenfelet és kegyetlen bossokat kell legyőznünk ahhoz, hogy kijussunk (?) a folyton változó szigetről, mely fogva tart minket. Mindeközben fegyverek és képességek egész garmadájára fogunk szert tenni, melyekre bizony szükségünk is lesz...

dead-cells-hand-of-the-king.jpg

Overcooked 2

  • Mikor: augusztus 7.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Az Overcooked 2 tovább fokozza azt a frenetikus játékmenetet, melyet az első rész már bemutatott. A kifejezetten több játékosra kitalált, kooperatív játékban különféle akadályokat és veszélyeket rejtő, és gyakran mozgó konyákban kell kiszolgálnunk a vendégeket, természetesen időre. Ezúttal a még több recepten, még több pályán, és néhány kényelmi funkción tún már online multiplayer is várja a feltörekvő szakácsmestereket.

overcooked-title-jpeg.jpg

Monster Hunter World

  • Mikor: augusztus 9.
  • Mire: PC

A Monster Hunter World végre megérkezik személyi számítógépekre is, remélhetőleg a netszerte olvasható technikai problémák kiküszöbölése mellett. A szörnyvadászat konzolokon már roppant sikeresnek nevezhető a több, mint 8 millió eladott példánnyal, remélhetőleg PC-n is hasonló sikert arat majd - melyre a Steames előrendelési toplisták alapján minden esély meg is van, hiszen hetek óta folyamatosan a top 10-ben tartózkodik.

monster-hunter-world.jpg

Madden NFL 19

Mikor: augusztus 10.

Mire: PC, PS4, Xbox One

A Madden NFL idehaza nem a legnépszerűbb játékok közé tartozik, elvégre Európában az amerikai focinak nincs meg az a hagyománya, mint a túlparton. De idehaza is van egy kicsi, de elkötelezett réteg, aki kedveli vagy éppen űzi is ezt a sportot, nekik örömhír lehet a Madden NFL 19 megjelenése, melyre jövő héten kerül sor. A sztorivezérelt játékmód ezúttal sem maradhat ki, és visszatér az interaktív touchdown ünneplés is, ezúttal csapatosan is.

madden-nfl-19.jpg

We Happy Few

  • Mikor: augusztus 10.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A We Happy Few újabban az ausztráliai hercehurca miatt került a figyelem középpontjába, de a korai hozzáférésben hozzáférhető változat eltávolítása óta rengeteget változott. Az egyedi, hatvanas éveket idéző látványvilággal megáldott túlélő-játék most már komoly narratívát is kapott és immáron a Gearbox kiadói felügyelete mellett kerülhet a játékosok kezébe.

we-happy-few-gotcha.jpg