Javában zajlik az E3 2018, és bár az uborkaszezon is a nyakunkon van, a jövő héten még lesz pár szóra érdemes játékmegjelenés. Ezúttal a LEGO- és a dínórajongóknak lesz okuk örömködni, valamint belekóstolhatunk a retró életérzésbe is.

Jurassic World Evolution

  • Mikor: június 12
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Planet Coaster fejlesztői hozták el nekünk a Jurassic World Evolutiont, amelyben megmutathatjuk az John Hammondnak és Simon Masraninak, hogyan kell helyesen őslényparkot építeni. Parkunk menedzselése során rengeteg dologra kell odafigyelnünk, és nem csak a technikai és gazdasági, de a biológiai oldalra is, miközben a tudományos, biztonsági és szórakoztatásért felelős szakemberek kívánságainak teljesítése közt kell egyensúlyoznunk.

jurassic-world-brachiosaurus.jpg

Super Bomberman R

  • Mikor: június 12
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Super Bomberman R Nintendo Switch után PC, Playstation 4 és Xbox One konzolokon is tiszteletét teszi majd. A játékmenet nem sokat változott ahhoz képest, mikor először találkoztunk vele, egy igazi retró-móka modern köntösben: a felülnézetben szemlélt pályán bombák lerakásáal kell legyűznünk ellenfeleinket. Az 50 fejezeten átívelő sztorimód, a kooperatív játék, és a multiplayer lehetősége nyolc játékos számára jó darabig elfoglaltságot jelent. Rajongóknak kötelező.

super-bomberman-r.jpg

LEGO The Incredibles

  • Mikor: június 13
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Tizennégy évvel a A Hihetetlen család premierje után jelent meg a második rész, és vele együtt a TT Games, a Disney, a Pixar, a LEGO és a Warner közös gyermeke is, a LEGO The Incredibles, amelyben az Irdatlan-család mellett számos, a két animációs filmből ismert hős és gonosz teszi tiszteletét. A hangsúly a családtagok közötti csapatmunkán lesz, melynek segítségével kell legyőznünk az elénk kerülő akadályokat a nyílt világban.

lego-the-incredibles-family.jpg