Jövő héten nem fognak záporozni a komoly megjelenések, PC-re ugyan szokás szerint ömlenek a kisebb címek (köszi, Steam Direct), de említésre méltó megjelenés nem lesz. Ugyanakkor konzolokon sem jobb a helyzet, az epizodikusan megjelent Hitman teljes kiadását leszámítva gyakorlatilag aszály van.

Cities: Skylines - Natural Disasters

  • Mikor: május 15
  • Mire: PS4, Xbox One

A Cities: Skylines - Natural Disasters a kiváló városépítős program harmadik nagy kiegészítője, mely PC-n már rég megjelent, konzolokra viszont csak most érkezik el. A DLC címének megfelelően a természeti csapásokat adja hozzá a játékhoz. Tűzvész, forgószél, áradás és így tovább, jóformán mindent olyan veszélyforrást tartalmaz a Natural Disasters, amiért már a régi Sim Cityket is nagyon szerettük. A csapások véletlenszerűen jönnek, de lehetőség van manuális irányításra is. Természetesen ezzel együtt a megfelelő védelmi hálózatot is ki kell építeni, nehogy a már virágzó várost egy cunami elpusztítsa...

cities-skylines-natural-disasters-meteor.jpg

Hitman: Definitive Edition

  • Mikor: május 15
  • Mire: PS4, Xbox One

Az eredetileg epizodikusan megjelent Hitman minden földi jóval és eleddig megjelent tartalommal megpakolt kiadására jó sokat vártunk, a sorozat indulásától számított bő két évbe telt, mire jövő héten megjelenhet a Hitman: Definitive Edition. Azonban a pohár még így is félig üres, egyelőre csak a konzolosok örülhetnek a tar tarkójú és kobakú bérgyilkos vágatlan kalandjainak, a PC-s megjelenésre még várni kell.

hitman-definitive-edition.jpg

Little Nightmares: Complete Edition

  • Mikor: május 18
  • Mire: Switch

A Little Nightmares: Complete Edition mostanra mrá minden platformon megjelent, és nem maradhat ki a jóból a Nintendo Switch sem. Six, az esőkabátba burkolózó lányka rémálomba illő kalandjait most már a buszra-vonatra-villamosra is magunkkal vihetjük. És bizony érdemes is megtenni, a Tarsier Studios alkotása ugyanis igen kiváló alkotás lett, még ha kicsit rövidke is. Szóval aki eddig lemaradt volna róla, de szereti a horrort és szívesen látná új megközelítésben, annak csak ajánlani tudjuk.

little-nightmares-complete-edition.jpg