Május második hete kísértetiesen hasonlít április végére, amikor egy napon több nagy megjelenés is volt – akkor a Frostpunk és a Battletech; most a PIllars of Eternity 2: Deadfire és a Conan Exiles azok, melyek megjelenését már alig várjuk.

Pillars of Eternity 2: Deadfire

  • Mikor: május 8
  • Mire: PC

A Pillars of Eternity 2: Deadfire eddig sikertörténetnek néz ki: a közösségi gyűjtés hatalmas siker volt, a THQ Nordic-nak hála dobozos kiadást is kapunk, és már most beígértek három kiegészítőt a játékhoz. Egy kis szépséghiba azért akadt, az áprilisra tervezett megjelenés májusra csúszott, de ezt elnézzük neki, ha a fejlesztő a szokott minőséget hozza.

Conan Exiles

  • Mikor: május 8
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Conan Exiles tevaly év elején közönségsikerként lépett a korai hozzáférésű játékok sorába, a fejlesztő Funcom pedig rendszeresen adta ki hozzá a frissítéseket, tartalmi bővítményeket. Mostanra pedig elérkezettnek látták az időt arra, hogy végre teljes értékű programként a túlélőjátékok zsúfolt piacára lépjen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Destiny 2: Warmind

  • Mikor: május 8
  • Mire: PC, Xbox One, PS4

A Destiny 2 soron következő kiegészízője, a Warmind újfent a Marsra visz minket, ahol a megolvadó jégsapkák egy elfeledett Hive sereget engednek szabadon. Mondanunk sem kell, hogy nem partival ünneplik szabadulásukat, hanem össznépi pusztításba kezdenek, ezt leszünk hivatottak megakadályozni, ebben segítségünkre szokás szerint új felszerelések és fegyverek lesznek.

destiny-2-warmind.jpg