A Steam teljes jövő heti megjelenési listájának átnyálazása után sem sikerült érdemi, vagy legalábbis érdekesnek nevezhető megjelenésekre bukkanni azokon felül, amiket már ismerünk. A helyzet a többi platformon sem túl rózsás, de a gyenge kezdés után a hónap tartogat majd még meglepetéseket.

The Forest

  • Mikor: április 30
  • Mire: PC

A The Forest hosszú korai hozzáférésben töltött időszak után végre megjelenik, és remélhetőleg nem hiába vártunk rá éveket. A átékban egy lezuhant repülőgép egyetlen túlélőjeként kell életben maradnunk egy rejtélyes sziget sötét erdejében. És bár rajtunk áll, mit teszünk, hamar kiderül, hogy nem vagyunk egyedül, így nemcsak a természettel, de a szigetet behálózó barlangrendszerben bujkáló, torz teremtményekkel is fel kell vennünk a harcot.

Killing Floor: Incursion

  • Mikor: május 1
  • Mire: PS4

A Killing Floor virtuális valóságba tett mellékága, a Killing Floor: Incursion megérkezik Playstation 4-re is, de VR-sisak nélkül le kell tegyünk a zedek halomra gyilkolászásának felejthetetlen élményéről és maradnunk az alapjátéknál. Ha a szerencsések táborába tartozol, akkor viszont egy többórás, sztorivezérelt kalandra invitál a Tripwire Interactive a már ismerős helyszínekre, hogy egyszer s mindenkorra pontot tehess a Zed-invázió kérdésére.

killing-floorincursion.jpg

Total War Saga: Thrones of Britannia

  • Mikor: május 4
  • Mire: PC

A Total War Saga sorozat nem egy adott történelmi kort, hanem a vvilágtörténelem több, egymástól elkülönülő, de kiemelt jelentőségű pillanatát dolgozza majd fel. A széria legelső játékaként bemutatkozó Total War Saga: Thrones of Britannia a Total War Saga időszámításunk szerint 878-ba kalauzolja el a játékosokat, mikor Nagy Alfréd Edington alatti hősies kitartásával megtörte a vikingek előrenyomulását, és ezzel a törékeny béke korát hozta el Anglia és a környező országok számára.

total-war-saga-thrones-of-britannia.jpg