Ugyan április második hete nem a legerősebb felhozatallal büszkélkedhet, elsősorban régebbi címek teszik tiszteletüket újabb platformokon, Kratos eljöveteléig is lesz mivel elütni az időt, akármelyik platform is legyen a választottunk.

Extinction

  • Mikor: Április 10.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Az Extinction során egy kihalófélben levő rend egyik utolsó tagjaként vesszük fel a harcot a világot fenyegető veszéllyel, mely ezúttal a lassan feledésbe vesző legendák óriásainak képében érkezik. A masszív dögök levágásához minden ügyességünket latba kell vetnünk és megmásznunk a hegyomlás méretű csúnyákat, hogy könnyen elérhetővé váljanak a hátsó fogak lágy részek is.

extinction.png

Owlboy

  • Mikor: Április 10.
  • Mire: PS4, Xbox One

Otus, a bagolyfiú éveken át készülő és szinte tökéletesre csiszolódott kalandja a PC és Nintendo Switch után végre megérkezik Playstation 4 és Xbox One konzolokra is, a platformer-játékok rajongóinak örömére. A gyönyörűen kivitelezett pixelgrafika mellé egyedi hangulat, emlékezetes karakterek és remek történet társul, érdemes vetni rá egy pillantást, ha kimaradt volna.

Hellblade: Senua's Sacrifice

  • Mikor: Április 11.
  • Mire: Xbox One

A független fejlesztő Ninja Theory ambiciózus játéka a HDR és (különösképpen Xbox One X esetén) a választható grafikai tuninglehetőségek ígéretével érkezik meg a Microsoft konzoljára. A feltehetőleg pszichózissal küzdő pikt harcosnő kalandjait legalább egyszer mindenkinek érdemes megtapasztalni, emlékezetes kalandban lesz részed, melyből most már az Xbox One tulajok sem maradnak ki.