Április derekán járva számos említésre méltó címnek nézünk még elébe, de az elkövetkező héten nem sokan mernek vagy akarnak szembeszállni a God of Warral. Úgy látszik Kratos nem csak a görög pantheonra hozza rá a frászt, hanem a kiadókra is – persze lehet, hogy az egész csupán a véletlen műve.

Yakuza 6: The Song of Life

  • Mikor: április 17.
  • Mire: PS4

Japánban már 2016 decembere óta elérhető a Yakuza 6, a világszerte történő megjelenésre azonban csak most kerül sor. A Sega saját, ízig-vérig japán Grand Theft Autojaként is emlegetett Yakuza-sorozat az évek alatt népes követőtáborra tett szert. Szokás szerint az erős történet csak egy ok, hogy elvesszünk a játékban, mellette a kisebb-nagyobb mellékküldetések garmadája és a számtalan komoly és komolytalan minijáték is hosszú időre leköthet, legyen az karaoke, bébiszitting, vagy pecázás.

yakuza-6-kiryu-clan.jpg

God of War

  • Mikor: április 20.
  • Mire: PS4

A görög pantheon szétszedése után az immáron apa szerepben feltűnő, dús arcszőrzetet növesztett Kratos újra visszatér, hogy ezúttal a germán hitvilágban tegyen rendet. A háború felkent istene a God of War negyedik részében tér vissza, hogy megmutassa a felcseperedő generációnak, Atreus-nak, hogy félistenként hogyan is kell kivívni a tiszteletet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!