Ugyan még odébb van az borkaszezon, előszeleit már érezni a nyári szünet közeledtének, de júniusban nem lesz okunk panaszra. De ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre május utolsó heét tapossuk, lássuk hát, mit kínál nekünk a hóforduló hete.

Agony

  • Mikor: május 29
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A pokoli utazás megkezdődik, a Madmind Studios elmebajos rémlátomása a pokolról odaköltözik a monitorok/tévék képenyőire, igaz, a cenzúrázatlan változathoz csak PC-n lesz szerencsénk. Ettől függetlenül kellőképpen felcsigázva várjuk a megjelenést, reméljük nem kell csalódnunk benne, amit eddig láttunk elég beteg ahhoz, hogy mindkét irányba elsülhessen.

agony-megjelenes.jpg

Street Fighter 30th Anniversary Collection

  • Mikor: május 29
  • Mire: PC, PS4, Xbox One, Switch

A Street Fighter első része 30 éve jelent meg, ami bizony nagy idő. Ennek alkalmából esport mérkőzések sorozata és természetesen egy különleges (nem tévedés) 12 kiadást tartalmazó, egyes esetekben online komponenssel is felvértezett gyűjtemény várja a rajongókat.

street-fighter-roster.jpg

Spintires: Mudrunner - The Ridge

  • Mikor: május 29
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Már a második ingyenes DLC-vel bővül a Spintire: Mudrunner, mely egy új pályát, két járművet és egy vadonatúj játékmódot ad a sárdagasztó küzdelemhez. A Scavenge csak az új térképen, a névadó The Ridge-dzsen lesz elérhető, melynek során az amúgy is nehezen járható és veszélyes terepen véletlenszerű helyekről kell összevadásznunk a szállítmányt.

spintires-mudrunner-oto.jpg

Total War: Warhammer 2 - The Queen and the Crone

  • Mikor: május 31
  • Mire: PC

A Total War: Warhammer 2 második DLC-je, az elfek közötti viszályra épít, Alarielle és Hellebron színrelépése mellett - nem a csomag részeként - megérkezik a mindenki számára ingyenes Legendás hadúr, Alith Anar és díszes kompániája. Valamint hosszas késés után a Mortal Empires összevont térképére is befutnak a káosz kutyái, azaz Norsca, ez utóbbihoz szükséges a megfelelő DLC megléte.

total-war-warhammer-2-queen-and-the-crone-hellebron.jpg

Path of Exile: Incursion

  • Mikor: június 1
  • Mire: PC

A Path of Exile: Incursion először PC-re, majd három nappal később Xbox One-ra is megérkezik. Az új csomag részeként egy, csak az új league-ből elérhető pálya, a Temple of Atzoatl lesz meglátogatható időszakosan megnyíló időkapukon át, hogy a felfedhessük a templom helyszínét. A cél, hogy a jelenben is felkereshessük, eposzba illő loot reményében, de csak óvatosan az időutazással, mert a látogatásaink befolyásolják a végeredményt is.

path-of-exile-temple-incursion.jpg