Egy remaster, egy kiegészítő és két exkluzív cím; ez a jövő hét mérlege. Bár az ember mindig többet kíván, azért nem lehet okunk panaszra, főleg, hogy egy olyan sikervárományos játék is van közöttük, mint a Detroit: Become Human.

The Elder Scrolls Online: Summerset

  • Mikor: május 21
  • Mire: PC

A The Elder Scrolls Online egy újabb területtel bővül, ezúttal az elfek őshazájába, a névadó Summersetre és a szomszédos Aurionra kalauzol minket, ahol az Orsinium DLC-vel megkezdődött sztorivonal záródik le. Most először csatlakozhatunk a Psijic Order-hez, mellyel új képességek is érkeznek, továbbá ékszereket is készíthetünk magunknak, és természetesen új PvE kihívásokra is számíthatunk.

the-elder-scrolls-online-summerset.png

State of Decay 2

  • Mikor: május 22
  • Mire: PC, Xbox One

Az Undead Labs játékának mottója: senki nem élheti túl egyedül, így három társunk is lehet a zombivadászatban. A zombiapokalipszis második eljövetele az első részből már megismert elemeket viszi tovább, és újabbakkal bővíti ki, a cél, mint mindig, a túlélés. És bizony a szabadon bejárható, cselekedeteink függvényében dinamikusan változó világban rajtunk múlik, hogy meddig maradunk talpon.

state-of-decay-2-megjelenes.jpg

Dark Souls Remastered

  • Mikor: május 25
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A PS3-exkluzív Demon's Souls szellemi folytatásának tekinthető Dark Souls ugyanazokat a nyomokat hordozza magán, mint a sokak által szeretett első rész: régimódi, hosszú, szép és persze szupernehéz. A játék megörökölte az első rész online lehetőségeit és a sztori is sokat merít az elődből, ezúttal epdig teljes ráncfelvarráson és „hádésítésen” esik át, hogy azoknak se menjen el a kedve a látványtól, akik annak idején lemaradtak róla.

dark-souls-remastered-megjelenes.jpg

Detroit: Become Human

  • Mikor: május 25
  • Mire: PS4 

A Quantic Dream a egy újabb nagy dobással áll elő, méghozzá a Detroit: Become Humannal, ami a fejlesztőktől megszokott módon inkább mondható interaktív mozinak, semmint hagyományos videojátéknak. A történet ezúttal a jövőben játszódik, egy, a Szárnyas fejvadász című filmben látott világra hajazó Földön, de nem véletlenül, a téma itt is az élet mibenléte és a mesterséges személyek létezése. Ami pedig külön jó hír, hogy soron következő PS4 különszámunknak nem csak a borítóján csodálhatjátok, hanem exkluzív tesztet is olvashattok róla.

detroit-become-human-megjelenes.jpg