Ismét egy olyan héthez érkeztünk, melynek egy napját fogjuk várni, de ezt addig nem bánjuk, amíg ilyen és ehhez hasonló címeknek örülhetünk. Vámpírkodástól a Summerseten át egészen 40. milleniumig találhatunk magunknak ínyünkre valót.

The Elder Scrolls Online: Summerset

  • Mikor: június 5
  • Mire: PS43, Xbox One

Pc-n már két hete alámerülhettünk a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítőjébe, konzolokra viszont „csak” most érkezik meg Summerset. Ezúttal az elfek őshazájába, a névadó Summersetre és a szomszédos Aurionra kalauzol minket, ahol az Orsinium DLC-vel megkezdődött sztorivonal záródik le. Most először csatlakozhatunk a Psijic Order-hez, mellyel új képességek is érkeznek, továbbá ékszereket is készíthetünk magunknak, és természetesen új PvE kihívásokra is számíthatunk.

the-elder-scrolls-online-summerset.png

Vampyr

  • Mikor: június 5
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Dr. Jonathan Reed megpróbáltatásai is kezdetüket veszik, a Dontnod a Remember Me és a Life is Strange után egy újabb történetet és döntéseket középpontba helyező játékkal rukkolt elő. Ezúttal a spanyolnátha sújtotta háború utáni Angliába nyerhetünk betekintést, egy vérszívó szemszögéből, aki idézhetné Adam Jensent is: „I didn’t ask for this”. De ha már itt van, akkor rendet vág a háttérben sunnyogók közt – vagy nem, a döntés rajtunk áll.

 

Warhammer 40,000: Inqusitor – Martyr

  • Mikor: június 5
  • Mire: PC

A magyar illetőségű Neocore Games fejlesztette Warhammer 40,000: Inquisitor: Martyr kis csúszás után megjelenik, de az eredeti tervekkel ellentétben sajnos a konzolos verzíók megjelenését még így is el kellett halasztani. A 40. évezred véráztatta világába ezúttal egy akció-szerepjáték formájában teszünk látogatást, mely első a maga nemében a Warhammer-univerzumban, méghozzá nem is akárkit alakítunk: az Istencsászár akaratának megtestesítőjét, egy Inkvizítort.

w40k-inquisitor-martyr-fight.jpg