Az újév első hetei általában még csendes nyugalomban telnek a játékiparban is. Az őszi játékdömping még beláthatatlan messzeségben van, ahogy az E3 és más nagy rendezvények is. De azért megijedni nem kell, friss megjelenések azért így is akadnak, mutatjuk hát, hogy a jövő héten mire érdemes odafigyelni az egyelőre kicsit még visszafogott felhozatalból.

Street Fighter V: Arcade Edition

  • Mikor: január 16
  • Mire: PC, PS4

Mikor a Street Fighter V megjelent, sokan úgy érezték, hogy ez igazából nem is egy befejezett játék, csak egy korai hozzáférésű változat, a Capcom pedig hallgatott a kritikára, és bejelentette az Arcade Edition érkezését, melyet az eredeti játék tulajai ingyenes frissítésként kapnak majd. Ez a kiadás a tervek szerint tartalmazni fog mindent, ami az eredeti játékból hiányzott: arcade játékmódra, napi kihívásokra, új mozdulatokra, átalakított interfészre és még sok másra érdemes számítanunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Forged Battalion

  • Mikor: január 16 (korai hozzáférésben)
  • Mire: PC

A Forged Battalion első ránézésre egy átlagos RTS-nek tűnik, azonban a játék mögött álló Petroglyph csavart egyet az egész koncepción azzal, hogy nem csak hadvezérnek, hanem mérnöknek is kineveztek minket. Itt bizony nekünk kell megtervezni a frakciónk egységeit, épületeit és szuperfegyvereit is, így elég komoly kreatív szabadság szakad a nyakunkba, ha elindítjuk a programot.

forged-battalion-01.jpg

World to the West

  • Mikor: január 18.
  • Mire: Switch

A Rain Games 2017-es akció/kalandjátéka végül a Nintendo konzoljára is ellátogat idén. A Way to the West a nagysikerű Teslagrad világában játszódik, története szerint pedig négy utazót kísérhetünk figyelemmel, akik egy ősi prófécia elől igyekeznek megszökni. 

world-to-the-west-01.jpg

Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory

  • Mikor: január 19
  • Mire: PS4, PS Vita

Bár a Digimon világában játszódó szerepjáték Japánban már tavaly megjelent, a világ többi pontján csak január 19-én adják majd ki. A Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory főszereplője egy Keisuke Amazawa nevű fiú, akinek ellopják a személyazonosságát, és olyan bűnt kennek rá, amit el se követett. Hogy tisztázhassa magát a vádak alól, csatlakozik egy hacker szervezethez, de útközben természetesen összebarátkozik nem egy Digimonnal is.

digimon-story-cyber-sleuth-hackers-memory-01.jpg