Beindul az ősz, és ugyan komolyabb esőzés idehaza egyelőre nem volt, a játékok világszerte záporozni kezdenek, az elkövetkezendő héten nem lesz okunk panaszra: a motorsportok, verekedős játékok, klasszikusok és persze az Assassin's Creed kedvelőinek sem lesz oka panaszra. Már csak az idő- és a pénz hiánya okozhat gondot.

Forza Horizon 4

  • Mikor: október 2
  • Mire: PC, Xbox One

A nyílt világú Forza Horizon 4 az Egyesült Királyság egy fiktív vidékére kalauzol el minket, ahol szabadon száguldozhatunk különböző tájakon a napsütötte nyári legelőktől a téli időszakban havas hegyekig. Az évszakváltásnak nem csak a látványban, hanem a játékmenetben is fontos szerepe lesz, ahogy az egész éven át húzódó versenyfesztivál újabb és újabb eseményein a számos gépcsoda volánja mögé pattanunk majd.

Mega Man 11

  • Mikor: október 2
  • Mire: PC, PS4, Xbox One, Switch

A Mega Man tizenegyedik számozott részében visszatér a korábbi részekre jellemző „2.5D”, ahol a háromdimenziós tájakon és karaktermodellekkel valójában kétdimenziós síkon mozogva kell megbirkóznunk az akadályokkal. Dr. Wily ismét visszatér, és nyolc szabadon megválasztható, de lineáris pályán kell majd szembeszállnunk a főcsúnyával.

mega-man-11-megjelenes.jpeg

Assassin’s Creed: Odyssey

  • Mikor: október 5
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Egy évvel az Egyiptomba kalauzoló Assassin’s Creed Origins után megérkezik az időben nagyjából ugyanakkor játszódó Odyssey, ami Görögországba helyezi át az orvgyilkosok előtörténetének helyszínét. Ezúttal megválaszthatjuk nemünket és az NPC-knek adott válaszainkat is, és az előző részhez hasonlóan grandiózus körítést kap az idei felvonás is, akár a térképre, akár a játékidőre gondolunk.

Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon