Szeptembernek is vége lassan, és bár a kellemes nyárutónak igen gyorsan búcsút intettünk, az egyre hűvösebb idővel egyre forróbb megjelenésekre számíthatunk. Az ősz első hónapjának utolsó hetétől kezdve gyakorlatilag karácsonyig minden héten akad valami említésre méltó, ez alkalommal a futball-rajongók örülhetnek, de másnak is akad érdekesség.

Pathfinder: Kingmaker

  • Mikor: szeptember 25
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Pathfinder: Kingmaker az azonos nevű franchise-on alapul, mely cserébe a Dungeons and Dragons 3.5 szabályrendszerére épül. A 2017-ben sikeres Kickstarter-gyűjtést lebonyolító játék pedig egy év elteltével meg is jelenik, az izometrikus nézetű szerepjátékok kedvelőinek nagy örömére. Ja, és a szerepjáték-sztorik felkent guruja Chris Avellone is közreműködött a fejlesztés során, minden adott tehát egy "radar alatt" becsúszó, meglepetéssikerhez.

Life is Strange 2: Episode 1

  • Mikor: szeptember 27
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Life is Strange 2 során a Diaz testvérek szökésének és természetfölötti kalandjainak lehetünk majd tanúi, jövő héten remélhetőleg egy emlékezetes évadnyitóval kezdődhet meg az epizodikus kaland. Ha a megvételén gondolkozol most vagy a jövőben, ne feledd: az ingyenes The Awesome Adventures of Captain Spirit felvezeti, sőt az ott hozott döntéseid befolyásolják a játék sztoriját.

Fifa 19

  • Mikor: szeptember 28
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A FIFA mint mindig, így idén is eljön, hogy akkor is lekösse a futball rajongóit, ha esetleg épen nem lenne említésre méltó meccs a tévében. Az UEFA Bajnokok Ligájával, Európa Ligával és Szuperkupával kibővült játék további négy stadionnal teljessé teszi az angol Premier Liga helyszíneit, és egy híján a spanyol La Liga összes arénájában rúghatjuk a bőrt. Természetesen visszatér a The Journey is, melyben Hunter a Real Madridhoz igazol, hogy betöltse a Ronaldo távozásával kialakult űrt.

fifa-19-ea-access-release-date-today-how-to-play-ea-sports-new-game-on-xbox-and-pc-game-730731.jpg