Sok esővel, lehűléssel, iskoldaundoritisszel és szinte minden hétre esedékes nagy megjelenéssel veszi kezdetét a szeptember. A héten Pókfej és a kosárlabda lesz a terítéken, de akad más szóra érdemes megjelenés is. Innentől kezdve pedig fordul a kocka: míg nyáron pangás volt, most azok a hetek mennek majd ritkaságszámba, melyeken nem lesz „nagy” megjelenés.

Planet Alpha

  • Mikor: szeptember 4
  • Mire: PC, PS4, Xbox One, Switch

A Planet Alpha egy kis, vegyes nemzetiségű csapat játéka, mely a Team17 felügyelete alatt jelenik meg minden platformra, és egyből egy neves fordulóponthoz is köthető: ez lesz a kiadó századik megjelentetett játéka. A lopakodós elemeket puzzle-platformerbe ötvöző játék egyedi látványvilágával egyből megragadja az ember tekintetét. És bár az alapötlet nem egyedi, de a napszakok manipulálásának lehetőségében sok potenciál rejlik.

planet-alpha-megjelenes.jpg

Dragon Quest XI

  • Mikor: szeptember 4
  • Mire: PC, PS4

A Dragon Quest igazság szerint már tavaly megjelent, de nyugatra csak most látogat el, úgyogy nem hagyhattuk figyelmen kívül. Annak fényében pedig pláne nem, hogy a JRPG műfajának kedvelői minden bizonnyal megtalálják számításukat Horii Judzsi dizájneri felügyelete alatt készült legújabb tagjában.

dragon-quest-xi-west.jpg

Nascar Heat 3

  • Mikor: szeptember 7
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Nascar szerelmeseit nem kényeztetik halálra minőségi játékokkal, de a szárazság enyhítésére érkezik a NAscar Heat 3, mely remélhetőleg kiemelkedik majd a középszerből, és egy igazán élvezetes játék kerekedik ki belőle. Három versenysorozaton (Monster Energy, Xfinity és Camping World Tour) és az Xtreme Dirt Tour-ban próbálhatjuk ki magunk és járművünk állóképességét.

nascar-heat-3.png

NBA 2K19

  • Mikor: szeptember 7
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Az NBA 2K19 a kosárlabda rajongóinak szívét joggal dobogtatja meg, hiszen a frencsájz fennállásának huszadik évfordulóján jelenik meg. A 2K Games ezúttal kibővített, világsztárokat felvonultató sztorival, még több játékmóddal, no és persze gyűjthető játékoskártyákból összeállítható álomcsapattal várja a játékosokat.

nba-2k19-mad-ants.jpg

Spider-Man

  • Mikor: szeptember 7
  • Mire: PS4

Az ősz első nagy durranása a Playstation-exkluzív Spider-Man lesz, melyben nem csak hálón lengedezve, hanem Peter Parkerként is helyt kell majd állnunk. Az Insomniac Gamesnek nem kisebb a célkitűzése, mint hogy játékuk felnőjön a Rocksteady-féle Arkham-sorozathoz, amire az eddigiek alapján minden eélyük meg is van.

marvels-spider-man-hi.jpg