Augusztus vége még hoz magával pár játékot, melyek mellett nem mehetünk el szó nélkül, a felhozatal változatos, de nem mindenki találja majd meg számítását. A "szegény ember fifájának" csúfolt, de egyáltalán nem olyan szörnyű Pro Evolution Soccer idei kiadása, egy kellemesnek ígérkező kooperatív móka a Strange Brigade képében, illetve a keveset emlegetett, de annál több nosztalgiával és humorral tömött Two Point Hospital.

Pro Evolution Soccer 2019

  • Mikor: augusztus 28
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A FIFA árnyékában megmaradni nehéz vállalkozás, de a Pro Evolution Soccer szakadatlanul kitart, így idén sem maradhatunk nélküle. Ezúttal a Konami több liszenszet szerzett a játékhoz, így a dán, portugál, belga, svájci, skót, argentin és orosz premier-ligákban is kipróbálhatjuk magunkat, de többet el is vesztett: a Bajnokok LIgája, az Európa Liga és a Szuperkupa elúszott a konkurenciához.

pes-2019-last.jpg

Strange Brigade

  • Mikor: augusztus 28
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Különösen érdekesnek ígérkeznek a különös brigád különös kalandjai, melyben külső nézetből irányítva különböző különc karaktereinket, különféle külföldi küldetésekre küldenek minket, hogy ott különleges kincseket különíthessünk el magunknak. És közben megmentsük a világot. Is.

Two Point Hospital

  • Mikor: augusztus 30
  • Mire: PC

A Bullfrog méltán híres kultjátékának, a Theme Hospitalnak a nyomában járó, szellemi atyjának örökségét büszkén magán viselő Two Point Hospital roppant mókás első pillantásra. De még másodikra is. Ha egy kicsit is szíveden viseled a menedzsment játékokat és nem áll tőled távol a kissé abszurd fekete humor, akkor mindenképpen érdemes szemmel tartani.

two-point-hospital-facility.jpg