Itt az ősz, itt a suli, meg még dolgozni is vissza kell menni, ha éppen iskolába már nem járnánk. Szeptemberben nem sok jó van, viszont azt mindenképpen a javára kell írni, hogy ilyenkor kezdenek felpörögni a játékmegjelenések is, szép sorban kerülnek a boltokba a jobbnál-jobb címek. A jövő héten máris van egy ütős versenyzőnk, mégpedig a Destiny 2, és néhány kisebb cím is befut, amire érdemes lesz ránézni.

Knack 2

  • Mikor: szeptember 6.
  • Mire: PS4

Bár az első Knack 2013-ban nem aratott túl nagy sikert, a fejlesztők most újabb esélyt kaptak a Sony-tól, úgyhogy jön a Knack 2, ami nem más, mint egy vicces, könnyed hangulatú akció-kalandjáték verekedős és platform elemekkel dúsítva, mi több, a folytatásra már egy kooperatív módot is kaptunk.

Destiny 2

  • Mikor: szeptember 6.
  • Mire: PS4, Xbox One

Folytatódik a Bungie sikerjátéka is, a Destiny 2 ráadásul PC-re is megérkezik, igaz, csak októberben. Viszont a konzolosok a Guardianok sorait erősítve alig pár nap múlva újra szembeszállhatnak a Földet leigázni vágyó idegenekkel, név szerint a Cabalokkal. Új játékmódok, karakterek és egy – a készítők szerint – sokkal kidolgozottabb sztorival vár a Destiny 2.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Monster Hunter Stories

  • Mikor: szeptember 8.
  • Mire: 3DS

Bár a Monster Hunter Stories a Monster Hunter sorozat tagja, ebben a spin-offban nem egy vadászt, hanem egy lovast kell irányítanunk, és inkább össze kell barátkoznunk a szörnyekkel, semmint irtani őket. Elődjeivel ellentétben ez egy könnyed kis kalandjáték, amivel elüthetjük az időt az iskolába menet.

Lego Worlds

  • Mikor: szeptember 8.
  • Mire: Nintendo Switch

Switch-re is befut a Lego Worlds, amelyben egy procedurálisan felépített világot ismerhetünk meg, ahol minden átépíthetünk kockáról kockára, illetve új szereplőkkel népesíthetjük be a vidéket, sőt még a tájat is formálhatjuk, ha az valamiért nem tetszene. Természetesen a saját karakterünket is személyre szabhatjuk és hozzáférést kapunk a LEGO bizonyos régi és új kockaszettjeihez.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!