• A Lever Softworks teljes konverziós modot adott ki a Half-Life mellé
  • A soha el nem készült Half Life 2: Episode Three térképeit játszhatjuk

Nagy a pezsgés a Half-Life széria soha elnem készült folytatása körül, korábban a történetet ismerhettük meg, valamivel később a játék térképeinek prototípusai szivárogtak ki. Mindeközben pedig a Steamen megőrültek a sorozat rajongói és negatív kritikákat hagynak a Dota 2 áruházi oldalán, melyek egytől-egyig a Half-Life folytatását követelik.

Amíg a Valve-ra várunk (valószínűleg hiába), addig is itt egy hiánypótló alkotás: a Lever Softworks egy teljes konverziós modot adott ki a Half-Life 2 mellé, mely a törölt Episode 3 térképeit használja fel. Értelemszerűen ahhoz, hogy telepíthesd, rendelkezned kell a Half-Life 2: Episode One és Episode Two részeivel, valamint a Source SDK Base 2013 Singleplayer eszközkészlettel, valamint a beta ágat az “upcoming”-ra kell állítani.

Összesen tizenegy pályán randalírozhatunk, melyeket a Valve még 2012 és 2013 között készített el, valamint négy további bemutató térképet is kipróbálhatunk. A modot innen lehet letölteni, a link működik és vírusmentes – de felelősséget nem vállalhatunk semmiért.

hl3-ep3-concept.jpg