A DICE továbbra is azon van, hogy kijavítsa a Battlefield 4 megannyi hibáját és hiányosságát, ebben pedig május óta a játékosok is aktív segítséget nyújtanak a Community Test Environmentnek köszönhetően -- ennek az együttműködésnek az első gyümölcseiről beszélt most a csapat.

Egy friss helyzetjelentésben a DICE elárulta, hogy tovább javítják, foltozzák a még mindig nem tökéletes netkódot, ami egyébként júniusban egy nagyobb frissítésben részesült, a következő hónapokban pedig még tovább javul. Ezen kívül változik egy kicsit a játékmenet: részben a Dragon’s Teeth DLC elemei, részben pedig a Rush mód.

A Dragon’s Teetht illetően nem lesz lehetséges egyetlen pajzsütéssel gyilkolni, a pajzs pedig nem áll ellen az AP lövedékeknek, a Rush játékmódban pedig alapbeállításban nem lesz parancsnok, a támadók bázisa körül kisebb területet pásztáz a radar, illetve apróbb finomítások jöttek az  MCOM-ok elhelyezése terén. Mindezen felül pár kisebb javítás is életbe lépett többek között a fegyverek, a hangtompítók, a járművek, a visszarúgás és a HUD terén.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!