Jericho - demó a hónap végén?A két új adatlap, illetve videó két hölgyhöz fűződik, Abigail Blackhez és Billie Churchhöz, amint azt már láthattátok. A magyar fordítást megpróbálom minél hamarabb megejteni és frissíteni vele a hírt. Most pedig jöjjön a fekete leves. A beharangozott demó jelenleg úgy tűnik, a hónap végén fog csak landolni gépeinken. Nincsenek konkrétumok, szóval én nem kiabálok el semmit, sőt, egy reklám is megjelent már az amerikai PC Gamer magazinban, amin az áll, "Töltsd le a demót most!". Ez valószínűleg ugyanaz, amit már korábban is mutattam. Persze, ennek a megjelentetése lehet pusztán egy baki is, de azért elgondolkodtató. Hivatalos reakció egyelőre nincs.

Jericho - demó a hónap végén?A másik dolog pedig az, hogy kikerültek egy oldalra a játékban elérhető Xbox360-as achievementek. Ez nem is lenne gond magában (igaz, erről a PR-felelős nem tudott, gondolom, ezért is lesz majd házon belül egy kis dádá annak, aki idő előtt szivárogtatta ki), de nem csak pontokat kapnak majd a konzolos játékosok, hanem további infókat, részleteket a játékról (karakterek, ellenfelek és még néhány finomság). Remélhetőleg ezeket mi is megkapjuk majd PC-n is a játékon belül felszabadítható extrákként (nem Live-on keresztül), vagy majd valahol közzéteszik őket. Nekem a kettő közül bármelyik tetszene, csak ne hagyjanak ki minket is a jóból, mint a gyűjtői változat esetében.

Amint lesz hivatalos megerősítés vagy pontosabb információ a fentiekről, jelentkezünk, de addig is nézzétek meg az új videókat és képeket, minőségi darabok mind.