• Daredevil mellékszálat kap a Disney+ jövőre debütáló Echo sorozatában
  • Matt Murdock Kingpinnel harcol, miközben Jessica Jones-t (Krysten Ritter) keresi
  • Az Echo főhőse az indián származású Maya Lopez

Ördögi tervet eszelt ki a Marvel, hogy visszahozza a képernyőre korábbi netflixes hőseit, értesült a The Hollywood Reporter. Azt már korábban is tudtuk, hogy Daredevil újra szuperhős jelmezt ölt, hiszen a Nincs hazaút epizódszerepe után hivatalosan bejelentették saját sorozatát. A következő állomás azonban egy másik produkció lehet Charlie Cox és Matt Murdock pályáján.

A jelenleg Atlantában forgó Echoban tűnik fel Daredevil és ellenlábasa, Vincent D’Onofrio Kingpinje. Értesülések szerint rafinált mellékszálat futtatnak az írók a sorozatban. A vak ügyvéd ugyanis korábbi szövetségesét, Jessica Jones-t keresi – és feltehetően megtalálja majd. Ha pedig Krysten Ritter szuperhőse is visszatér, amit egyébként a napokban már érvekre alapozva megszellőztettek a bennfentesek, talán a The Defenders további tagjait, Iron FistThe Punisher és Luke Cage hármasát is újra láthatjuk.

defendersnevtelen.jpg
(A Defenders hősei. A kép forrása: The Verge)

Echo

A Disney+ élőszereplős sorozatának főhőse az Alaqua Cox megformálta Maya Lopez. Az indián származású hősnő hosszú belső utat jár be, mire felismeri gyökereit, illetve családja és a közösség értékét. 2023-ban kerül képernyőre miniszéria.

mv5byzaxnznkndety2vhns00zdqwlthimgitn2mxzdnim2eyymm4xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(Maya Lopez. A kép forrása: IMDB)