• Jövőre forgathatják a Marvel Thunderbolts adaptációját
  • Gonosz és ambivalens karakterek alakítanak szuperhős gárdát
  • Akik kormányzati bevetésre indulnak
  • Egyelőre nem tudni, hogy kik lesznek a csapat tagjai

Nyugodtan nevezhetjük sikeresnek a Marvel járványidőszakban folytatott műsorpolitikáját. Idén minden idők legsikeresebb mozifilmjei közé került a Pókember: Nincs hazaút, jelenleg is hasít a mozikban a Doctor Strange 2 és még három közönségkedvenc produkció érkezik 2022-ben (ezeket lásd lentebb). A Deadline újabb izgalmas projektről rántotta le a leplet, amit eddig titokban fejlesztett a legnagyobb képregényfilmes stúdió. Az amerikai portál értesülése szerint Jake Schreier rendezői vezényletével készül a Thunderbolts.

A film a DC Öngyilkos Osztagjával vonható párhuzamba, a Thunderbolts ugyanis egy gonoszokból álló szuperhős csapat, akik titkos és veszélyes kormányzati bevetésre indulnak névadójuk vezetése alatt. Egyelőre nem tudni, hogy kik alkotják majd a különc gárda tagjait, a jövőre ütemezett forgatásig azonban bőven van idő megtalálni a megfelelő karaktereket. Gyakorlatilag a Moziverzum valamennyi életben lévő antagonistája és ambivalens figurája szóba jöhet.

thunderbolts.jpg
(A kép forrása: Flickering Myth)

Sajtóértesülések szerint a Marvel már több színésszel felvette a kapcsolatot. Főszerepet kaphat Florence Pugh (Yelena Belova), Daniel Brühl (Zemo), Tim Roth (Abomination), Olga Kurylenko (Taskmaster), Hannah John-Kamen (Ghost), Wyatt Russell (Amerika Kapitány) és Sebastian Stan (Tél Katonája). A címszereplő Thaddeus Thunderbolt Ross alakját William Hurt alakította korábban, a színész azonban sajnos nemrég elhunyt, és nem tudni, kit szánnak utódjának Hollywoodban.

A forgatókönyvet a Fekete Özvegy, a Thor: Ragnarök és a Godzilla Kong ellen szkriptjét is jegyző Eric Pearson írja, a producer pedig a Marvel vezér Kevin Feige lesz. Jake Schreier több Justin Bieber, Benny Blanco és Kanye West videoklipet készített korábban, illetve ő rendezte A robot és Frank, illetve a Papírvárosok című vígjátékokat.

i-ep-tr-fb.jpg
(A kép forrása: JoBlo)

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.