• Előzetese alapján nem tipikus szuperhősfilm lesz a július 7-én debütáló Thor 4
  • Főszerepben Chris és Luke Hemsworth, Natalie Portman, Sam Neill, Tessa Thompson, Matt Damon
  • Feltűnik Melissa McCarthy, Chris Pratt, Christian Bale, Karen Gillan és Russell Crowe is a filmben

Pont ma írtunk A galaxis őrzői karácsonyi epizódjáról, amit James Gunn állítása szerint a Thor: Szerelem és mennydörgés cselekménye vezet fel. Július 7-én kerül mozikba az újfent Taika Waititi (RagnarökJojo nyusziHétköznapi vámpírok) rendezte film, aminek immár magyarul is láthatjátok a Guns zenéjével kísért előzetesét. Amint az ajánlóban elhangzik, a szuperhős napok lezárultak, sokkal inkább látványos fantasy történetnek ígérkezik a negyedik rész, amit a rendező korábbi munkáira is jellemző parodisztikus vagy trash poénok színeznek majd.

Az egyik jelenetben Thor spirituális utazásra indul, miután eltöltött egy kis időt A galaxis őrzői csapatával, ahol vélhetően Star-Lord stílusát, sőt valószínűleg ruhatárát is átveszi, legalábbis a pólója erre utal. A videó végén egy ismerős fegyvert, a Mjölnirt láthatjuk egy vadonatúj női Thor, azaz Jane Foster kezében.

Noha nem tipikus szuperhősmozi készül, a szereplőgárda összeállításakor bevett munkamódszerét követte a Marvel, és sztárok özönét igazolta a „főbb szerepekre”. Természetesen visszatér Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane) és Tessa Thompson (a valkűr) hármasa. Ismét láthatunk egy asgardi színielőadást a filmben: ezúttal Matt Damon, Sam Neill, Luke Hemsworth és Melissa McCarthy alakítják Lokit, Odint, Thort és Helát. Chris Pratt Star-Lord, Karen Gillan Nebula, Russell Crowe Zeus, Christian Bale Gorr, Dave Bautista Drax és Pom Klementieff Mantis szerepében tűnik fel, míg Taika Waititi Korg, Bradley Cooper Rocket, Vin Diesel pedig Groot hangját kölcsönzi. Reméljük, a végeredmény is olyan impozáns lesz, mint a stáblista.

mv5bmgq5zdzhzjgtm2fmos00nguxltkyyzetzwq1ogyym2i4odazxkeyxkfqcgdeqxvynjc0nzqzntmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.